Quantcast
Till salu inom: ”

retro cykelsadel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu min grymma kameraväska då jag behöver en större. Supercool! Lite 'retro' och för dig som inte vill vara som alla andra. Designad för mindre systemkameror med ett objektiv eller videokamera med tillbehör. Finns även fickor för personliga tillbehör. Innermått 15x12x18 cm Yttermått 16x16x22 cm Den rymmer ex en canon 1100D, 600D, 60D.. Nikon D3100, D5100, D300 (ej med batterigrepp) med en normalzoom, där totallängden understiger 20cm ex. Canon EF-S 17-55/2,8 eller Nikon AF-S 17-35/2,8. Dessutom extra batterier m.m. I frontfickorna ryms den lilla mobiltelefonen eller MP3 spelaren. Väskan känns oerhört gedigen och välsydd. Klarar tuff behandling utan att äventyra dina dyrgripar. Återigen måste jag betona hur tuff denna väska är. Helt klart något för den som gillar en väska utöver det vanliga. Rekommenderas verkligen. Skönt om man inte vill ha en svart kameraväska som ser ut som en cykelsadel.
Säljer 2 cykelsadlar i bra skick! Den blå-gula: 300 kr - Skålformad barnstol som på ett bra sätt skyddar barnet på sidorna och som fångar upp det när det somnar till ;-). Cykelsadeln har justerbara lägen för benen så att stolen kan anpassas till hur barnet växer. Rem finns för att hålla fötterna på plats. Stolen har också justerbart sittläge så att barnet i början kan sitta närmare och när det blir större kan placeras lägre bak. Stolen har en svikt för bättre åk komfort. En kanonstol helt enkelt....absolut värda sina 300 kr. Stolen är i ett bra skick! Röd: 100 kr En retro sadel som de flesta känner till. Den är i mycket bra skick! Annons kvar=en eller båda barnsadlarna kvar!
En snygg cykelsadel från Trickster i skön retrostil. Skulle använt den till mitt retro racerprojekt, men då ramen blev lackad tyckte jag att svart skulle passa bättre. Sadeln är ny och aldrig monterad.
Ny Snygg sadel passande för fixies och Mtb 290g
Snygg bekväm cykelsadel Gissar 50-tal Bruksskick