Quantcast
Till salu inom: ”

retro teak fåtölj säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Retro stol

Umeå
soffa +fåtölj
F
Nacka
Fåtölj
F
Falun
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Den gröna stolen är i det närmsta i perfekt skick. Den gula har några småfläckar på sitsen och har små märken i träet, dock inget som stör utan bara gör den begagnad. Pris: Den gröna 650 kr och den gula 450 kr. Prutat och klart. "Bulorna" på bilden är bara för att de stått staplade mot varandra ett par dagar, det har redan rätat ut sig. Finns i Årsta i butiken "tid & rum" på hjälmarsvägen 33 Öppet 11-18 vardagar och (minst) 11-15 helger.
Nätt fåtölj från 50-talet, retro. Armstöd och ben är i teak. Tyg och stoppning i fint skick. En av knapparna är ersatt, en liten skillnad kan urskönjas, men den har samma tyg som de övriga. (den tredje från vänster på översta raden) Mått: Bredd 65 cm, djup 70 cm, sitthöjd 38 cm, rygghöjd 78 cm. Pris: 1500 kr Ring eller maila Anna på Löfstrands Verkstad. Vi är en möbelrenoveringsfirma som ligger på Sparbanksvägen 85, Hägerstensåsen. Frakt 400 kr inom stockholmsområdet. Öppet köp 2 dagar. Betalning kan ske kontant eller via bankgiro.
Säljer en stor och väldigt bekväm 3-sits soffa. Inte det modernaste tyget kanske, men som sagt otroligt bekväm att sitta/ligga i =) 300kr Fåtölj, vit trästomme med mintgrönt tyg. Också denna väldigt bekväm att sitta i. Gott skick. 100kr Retro soffbord från 50-talet. Teak. Okej skick, hade behövt en omgång slip och olja/lack. Tidningshylla under. 500kr Svarar på mejl och sms. Hämtas. Ev transport kan ordnas mot ersättning. Mvh Kristin Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
En urläcker soffa från 1954 säljes. Inga armstöd och med häftig rembindning i ryggen. Originalklädsel som går att ta bort och tvätta. De är i ok skick, inga hål eller revor. Stommen är i teak. Bredd 180 cm, höjd 70 cm, sitthöjd cirka 37 cm, djup cirka 70 cm. 2000:- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Två identiska fräcka fåtöljer säljes, tygbeklädda. Sittmöblerna har sitt gröna originaltyg kvar men kan med fördel kläs om. Fåtöljerna är fräscha och inte det minsta nedsuttna. Benen är av trä, möjligen teak. Hämta i dag - och sitt bekvämt i fåtöljer från förr - redan i kväll. Pris: 500 kr (hela paret) Bredd: 78 cm Höjd: 76 cm Djup: 71 cm Ps. Kudden ingår ej. Ds. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.