Quantcast
Till salu inom: ”

rex moped säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

suzukitank

Blekinge län
Mopedboken
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej säljer nu min systers moped(EU) , det är en PGO-T rex som är i ett mycket fint skick. Den är helt original Mätarställning: 550 mil Endast två ägare (inom familjen) Det finns en defekt, det är att kicken är trasig, har inte kollat vad det är men förmodligen bara fjädern som är sönder, El starten fungerar dock som en klocka ! Har du funderingar, ring mig ! 0706841785 Pris: 8500 ev.prutning sker på plats !!
Hej jag har en mycket fin rex från 54a. Den är i riktigt trevlig patina. Jag starta å provkörde den för ca 5år sedan så allt för mycke jobb å få den å gå är det inte. Jag säljer eller byter den mot något kul tex. moppe 1,8 rc bil ja kom med förslag jag kan ju inte mer än säga nej. pris 3000kr bvsa. svarar sällan å aldrig på mail så söker du en mail kompis får du skaffa facebok
Rex City Om byggd för ca 2 år sedan till 7 växlad Shimano Nexus med fotbroms, Nav dynamo, Cyklist från ca 160 cm, Korg, kjolskydd, servad på verkstad, Allt fungerar som det ska. 2 Nycklar, Den har inte gått ca. 2 mil sedan den byggdes om. Pga. Moped köp. 2900 kr Har svårt att svara dagtid mail eller sms är bäst då. Staffan Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
En veteranare REX är märket. vet inte säkert årtal skulle gissa runt 58 . En tuff moped för den som vill synas ..chopper delar påskruvade så har inte svetsat något på den , om man nu vill ha orginal delar på är det bara att skruva bort dom andra... Pris:5000 Vid intresse vg.ring:072-2624099 Svarar INTE på mail den är LÅNAD!!!!
Ladugårdsfynd i 100% originalskick! Helt underbart ratrodskick med en patina som aldrig kan rekonstrueras ;) Häng på ett aphängstyre och klä sadeln med kakmonstertyg & du har den coolaste gubbräsern i byn ;) Går gott o har nyrengjord förgasare o soppakran... Fil, hammare o dorn att znygga till kolven och knacka pluggen ingår ej! Dock en packningssats OM du lovar att aldrig lacka om mopeden? Först till kvar med pengarna får den, INGET prutade då behåller jag den hellre ;)