Quantcast
Till salu inom: ”

ridskolehästar till salu säljes

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Behöver hjälp men min gamla men pigga dam f.91 då tiden inte riktigt räcker till. Hon står på Öst Teg i Umeå, ser helst att du är över 16år och har god hästvana. Behöver hjälp några dagar i veckan, finns bra ridvägar och ridbana i närheten, hon ska dock inte hoppas med. Suzie som hon heter har varit ridskolehäst tidigare, lugn och snäll men beter sig inte riktigt som den tjugoåriga dam hon faktiskt är. Hon är inte i kondition i dagsläget, utan söker någon som tycker om mysiga skogsturer, mycket pyssel och lättare arbetspass på banan. Ring eller mejla, jobbar obekväma arbetstider så mejl är att föredra.
En riktig kelgris säljes som sällskaps/ridhäst pga tidsbrist. EJ som ridskolehäst!!! 13 år gammal, 1,55 cm, har gått på trav men varit ridhäst sen ett par år tillbaka. Skadefri och snäll vid all hantering. Eftersom vi tycker om honom så mycket så är det viktigt att han kommer till ett bra hem. Skriv då ett mejl och berätta om er och var ni bor etc.. Säljes allra helst inom Halland med omnejd och till någon som har egen gård. Hemmet är viktigare än priset!
Vi på Östersund Frösö Ridklubb söker 2st storhästar till vår välskötta ridskola. Vi sätter hästens välmående framför allt och erbjuder stora boxar och hagr samt proffessionell hästhantering. De hästar vi söker bör vara ca 170 cm i mankhöjd samt mellan 5-9 år, mkt snälla, gärna lite grövre modell men ej yungridna. Vi har välutbildad personal och duktiga elever! Hör gärna av dig om du har en häst som du tror kan passa oss. Välkommen! anneli 076-82 93 100
Maradona är en valack född 1993 som är ca 163 cm hög efter Troll-Langos som mellan åren 2000-2005 arbetat som ridskolehäst på Karlstads Ridklubb. Därefter flyttade han hem till oss, och har sedan dess tömkörts och ridits i skogen samt tränats i ridhus emellanåt, beroende på hur mycket tid som funnits. Han är en trygg, säker och otroligt charmig individ som kan hanteras av såväl barn som nybörjare och vi söker dig som vill rida ute i skogen och inte har några tävlingsambitioner, eller som behöver en lätthanterlig sällskapshäst. Viss utrustning ingår. Varmt välkomna att höra av er!
Säljes eller bytes. Jag har: Vamblodig travare. Endast riden de senaste 3 åren. Snäll, behöver dock ridas kontinuerligt för att fungera. Kanske ridskolehäst efter tillridning? Mörk fux m vita tecken. Mkh ca 152. Låg i rang i flock.m Önskas: frisk, gammal stabil häst/ponny, över 145 i mkh, rasen oväsentlig. Vid säljes - bud. Körd, positiv till hoppning, löshoppad, hoppad uppsuttet endast ett par ggr på låga hinder. Grundriden. Går i form i trav, i galopp med lite arbete.