Quantcast
Till salu inom: ”

blocket se islandshästar till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Skuggi är en lättbyggd valack som är ca 145 cm. Han är okomplicerad och trevlig i all hantering. Skuggi är välriden och har bra grundgångarter och tölten finns, men kräver mer utbildning för att bli stabil och taktren under längre sträckor. Eftersom han behöver ridas med fokus på formen för att bygga upp tölten passar han inte i min ridverksamhet. Så nu säljs han till någon som vill vidareutveckla honom. Skuggi är född 2004 och hans härstamning är: Kanslari frá Efri-Raudalaek - Álmur frá Laekjamóti. Priset är inkl. moms.
Lilja Stort fint sto född maj 2010, Brunblack. Efter Tildra från Hallagården och Jarl från Granbakken. Lilja är femgångare och rör sig fint. Hon är välhanterad och trevlig, social, nyfiken och tycker mycket om att bli ompysslad. Van att stå i box med sin mamma på nätterna. Lilja är nu stor nog att flytta från sin mamma. Naturligtvis har hon pass och är vacc, avmaskad och regelbundet verkad. Säljes som blivande ridhäst eller till avel. MVH Anna Tillman Tele: 0708-175868
Jag har ett litet piggt och glatt sto som söker medryttare 2-3 dagar i veckan. Önskvärt är att du kan islandshästar och gångarter eller att du är intresserad av att ta lektioner. Tränare kommer till gården. Detta är en mycket trevlig häst som är lätt i all hantering och som aldrig skulle göra något dumt. Hon är inte så stor eller viktbärande. Finns i Helsingborgsområdet. Välkommen att ringa eller maila för mer information.
Mycket fint gammalt bleckplåts Badkar från Byvallen i Härjedalen. Höjd 47cm Längd 148cm Bredd 46cm. Pris 1550kr. Fler bilder och info finns på vår hemsida: www.antikloftet.se Antikloftet ligger på Vemhåns Fiskecamp och Ridcenter. Öppet alla dagar, ring 070-6235764 om vi inte är på "Loftet", vi finns alltid hemma på gården, då vi även har ridverksamhet med Islandshästar. Hos oss kan du även betala med kort. Vi kan skicka med Schenker över hela Sverige.
2st 1800-tals vitmålade stolar från Jämtland. Höjd inkl ryggstöd 95cm Sitthöjd 47,5cm, Djup 39cm Bredd 42/34cm. Pris 1500kr. Fler bilder och info finns på vår hemsida: www.antikloftet.se Antikloftet ligger på Vemhåns Fiskecamp och Ridcenter. Öppet alla dagar, ring 070-6235764 om vi inte är på "Loftet", vi finns alltid hemma på gården, då vi även har ridverksamhet med Islandshästar. Hos oss kan du även betala med kort. Vi kan skicka med Schenker över hela Sverige.