Quantcast
Till salu inom: ”

derbi drd pro sm säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag ska sälja min moped, en Derbi DRD Pro SM från 2006. Den är i bra skick och har gått ca 730 mil. Den har nästan aldrig krånglat och är helt otrimmad. Dem felen den har är att bak blinkersena är lösa. Går att fixa för ca 500 kr. Elstarten har lagt av vilket den gör på alla supermotards som har elstart, och några små repor inte värda att nämna. Jag säljer mopeden för 20000 kr. Bra låskedja kommer ingå och priset sänks vid snabb affär. Jag kontaktas via telefon eller email.
Jag ska sälja min moped, en Derbi DRD Pro SM från 2006. Den är i bra skick och har gått ca 730 mil. Den har nästan aldrig krånglat och är helt otrimmad. Dem felen den har är att bak blinkersena är lösa. Går att fixa för ca 500 kr. Elstarten har lagt av vilket den gör på alla supermotards som har elstart, och några små repor inte värda att nämna. Jag säljer mopeden för 17000 kr. Bra låskedja kommer ingå och priset sänks vid snabb affär. Jag kontaktas via telefon eller email. (bilderna är tagna senast jag använde den, så mopeden ser ut exakt som på bilden)
Derbi DRD Pro Malossi Årsmodell: 2011 Mätarställning: 0 mil Färg: Flerfärgad Typ: Moped/EU-Moped Info: Derbi DRD Pro Malossi SM 2011 är en riktigt grym moped - en av de mest avancerade Supermotard mopederna som går att finna ute i handeln idag! Radialmonterat bromsok fram. Boxramen tillverkad i aluminium. plus att den är utrustad med elstart! Du kan få den hemlevererad direkt till din dörr över hela landet för endast 500kr i fraktkostnad! www.northbike.se senda supermotard Super motard. Varmt Välkommen!
Derbi DRD Pro Malossi Årsmodell: 2011 Mätarställning: 0 mil Färg: Flerfärgad Typ: Moped/EU-Moped Info: Derbi DRD Pro Malossi SM 2011 är en riktigt grym moped - en av de mest avancerade Supermotard mopederna som går att finna ute i handeln idag! Radialmonterat bromsok fram. Boxramen tillverkad i aluminium. plus att den är utrustad med elstart! Du kan få den hemlevererad direkt till din dörr över hela landet för endast 500kr i fraktkostnad! www.northbike.se senda supermotard Super motard. Välkommen!
Derbi DRD Pro Malossi SMÅrsmodell: 2011 Mätarställning: 0 mil Färg: Flerfärgad Typ: Moped/EU-Moped Info: Derbi DRD Pro Malossi SM 2011 är en riktigt grym moped - en av de mest avancerade Supermotard mopederna som går att finna ute i handeln idag! Radialmonterat bromsok fram. Boxramen tillverkad i aluminium. plus att den är utrustad med elstart! Du kan få den hemlevererad direkt till din dörr över hela landet för endast 500kr i fraktkostnad! www.northbike.se Varmt Välkommen! senda supermotard Super motard.