Quantcast
Till salu inom: ”

robust barnstol stephan gip design säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

BEOVOX C40

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Barnstol Robust Vit 1 995 kr Robust barnstol i vitlackat trä är en riktigt härlig designklassiker. De 2 kulorna, pinnen och läderremmen är lätta att ta bort när barnet vill sitta som de vuxna, men fortfarande är för små för en vanlig stol. Robust barnstol designades 1962 av arkitekten Stephan Gip och är en av de där tidlösa möblerna som i över 40 år behållit sin popularitet både i våra hem och i offentliga miljöer. Kontinuerliga förbättringar har skett genom åren och stolen är idag EU-testad. Stolen är mycket stadig och stapelbar dessutom tar den inte mer plats runt bordet än en vanlig stol. Passar barn 0-5 år. Mått: höjd 72 cm, från golv till sits 52 cm. Mått upptill: B 30 x D 27 cm. Mått nedtill B 48 x D 49 cm. Robust barnmatstol är en ljuvlig och underbar designklassiker! Robust designklassiker till barn finns i många fina färger hos Bjärreds Design.
Barnstol från 60-70 talet, mycket stadig. Finns i nyproduktion och heter Robust ca pris 1500 kr.
1. Tripp trapp stol i mycket fint skick förutom en liten röd prick på ca 2-3 mm. Pris 400 kr 2. Kullastolen i mycket fint skick. Påminner lite om Agam. Pris 450 kr 3. Robust matstol i fint skick. Design StephanGip. Pris 280 kr
Säljer en Robust barnstol för 600 sek (nypris 1600-1800 sek). Stolen är begagnad men i bra skick. Kontant betalning vid avhämtning på Kungsholmen (Marieberg). "Robust barnstol i klarlackad björk är en riktig fin designklassiker. De 2 kulorna, pinnen och läderremmen är lätta att ta bort när barnet vill sitta som de vuxna, men fortfarande är för små för en vanlig stol. Robust barnstol designades 1962 av arkitekten Stephan Gip och är en av de där tidlösa möblerna som i över 40 år behållit sin popularitet både i våra hem och i offentliga miljöer. Kontinuerliga förbättringar har skett genom åren och stolen är idag EU-testad. Stolen är mycket stadig och stapelbar dessutom tar den inte mer plats runt bordet än en vanlig stol. Passar barn 0-5 år. Mått: höjd 72 cm, från golv till sits 52 cm. Mått upptill: B 30 x D 27 cm. Mått nedtill B 48 x D 49 cm. Robust barnmatstol är en ljuvlig designklassiker!" Källa: http://www.bjarredsdesign.se/shop/?artnr=Robust+Bj%F6rk Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.