Quantcast
Till salu inom: ”

rockabilly ståbas säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

bra kontrabas säljes. får inte plats med den på grund av flytt. lättspelad slapp-bas perfekt till rockabilly psychobilly inställd och klar, bara att spela. sitter stålsträngar på nu bra klang :-) 4000 för bara basen 5000 med mikrofon shaking billy är märket ring om du undrar nått eller maila mig. :-) så billig bara för att jag vill bli av med den så fort som möjligt.
Vi är en trio som spelar Rockabilly på fester, pubkvällar, motorklubbar, festivaler, julbord osv. Vi kallar oss SPT, Slappin' Pix Trio, och med ståbas, trummor, gitarr och sång spelar vi Eddie Cochran, Elvis Presley, Brian Setzer, Carl Perkins m fl. Massor av Rockabilly-hits, och några guldkorn vi letat upp djupt ner i skivhögen blir det under en kväll. Ring eller maila för bokning, mer info, ljudprov eller videoclip. www.facebook.com/slappinpixtrio www.youtube.com/watch?v=aBo0Q7OBBS8 Mvh Sebastian
Innovation Strings Nu i Sverige!!! En handspunnen sträng för kontrabas som tagit världen med storm. Finns i Jazz,Orkester,Rockabilly.Läs mer här http://www.bontracasso.se/kategorier/INNOVATION-STRINGS_232 basfiol, ståbas, strängar för bas, stråke
En Eagle stella bas i lagom slitet skick. K&k mickar "förförstärkare" Nylon omspunna stålsträngar med bra klipp i. låter bra inget rassel eller skrammel. sofcase och stråke medföljer oxå. perfekt nybörjar bas eller slit å släng bas en julklapp kanske. kontra ståbas rockabilly.
Hinner inte med ståbasen. Som ny. Inköpt 2012 thomann. Medföljer mjukt fordral, stråke och Shadow SH-B2 mic Nypris 5000,- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.

... eller prova att söka på ståbas