Quantcast
Till salu inom: ”

absolut äkta chanel brosch vintage säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Skinnsoffa

Borås
Armani Renato

Borås
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer min vintage chanel väska som är inköpt på vintage paris i Paris 2011. Väskan är en vintage väska i svart med en länk i tvinnat skinnband i guldfärgad metall, lås i form av CC. Fodrad i rött skinn, invändigt ett fack med dragkedja. 22 x 17 x 1 cm. Väskan är självklart äkta, för er som kan Chanel kommer ni att märka det på en gång. Säljes för 8000 kr och prutare behöver ej göra sig besvärade, priset på chanel väskor stiger för varje år, jag köpte nyligen en större version av denna modell och betalade närmare 38.000 kr och det är anledningen till att jag också säljer denna väska. Fler bilder kan mailas vid seriöst intresse Först till kvarn.
Säljer min vintage chanel väska som är inköpt på vintage paris i Paris 2011. Väskan är en vintage väska i svart med en länk i tvinnat skinnband i guldfärgad metall, lås i form av CC. Fodrad i rött skinn, invändigt ett fack med dragkedja. Väskan är självklart äkta, för er som kan Chanel kommer ni att märka det på en gång. Säljes för 6000 kr och prutare behöver ej göra sig besvärade, priset på chanel väskor stiger för varje år, jag köpte nyligen en större version av denna modell och betalade närmare 38.000 kr och det är anledningen till att jag också säljer denna väska. Denna modell klubbades på stockholms auktionsverk fashion auktion för 15.000 kr och det är även där bilden är tagen ifrån. Min väska ser likadan ut men är inte i lika bra skick. Fler bilder kan mailas vid seriöst intresse Först till kvarn.
Det gör mig ont att sälja denna väskan eftersom jag sparade lång tid för att kunna köpa den, men nu är det så att min lilla hund är i behov av en operation som kommer att bli väldigt kostsam och säljer härmed min äkta vintage Chanel double flap bag 2.55 medium (25 cm) lammskinn. Väskan är i mycket gott skick, inget slitage. Inköpt på Vintage Boutique i Stockholm nu i höst. Väskan är 100% äkta Chanel och äkthetsintyget från Vintage Boutique kommer med väskan. Original svart Dustbag och serienummer i väskan: 2236103 Väskan är gjord i början på 90-talet. GÅR EJ NED I PRIS! Chanel väskor går ständigt upp i pris och att få tag i en vintage Chanel 2.55 i bra skick utan nötta kanter är väldigt svårt. Fler bilder kan skickas om så önskas.
Med sorg i hjärtat har jag valt att sälja min vackra vintage Chanel då jag inte använder den så som den förtjänar. Väskan köpte jag av bloggerskan http://englasshowroom.com på hennes bloppis. Väskan är otroligt vacker med guldhandtag och är en perfekt vardagsväska. Väskan är från tidigt 90-tal och har därför inga serienummer. Du som kan väskor och har andra Chanel ser dock att detta är en äkta väska. Vill du ha mer information och bilder är det bara att höra av sig! Väskan är som sagt vintage och har därför några mindre slitningar i skinnet, men det är minimalt och inget man lägger märke till. Priset kan diskuteras vid snabb affär!
Absolut Äkta Chanel Brosch. Vintage Chanel.