Till salu inom

"rockard shettis säljes"

Essunga
Idag

Umesläp A30 -2001

35 000 kr
Blocket.se
Västerås
3 dagar

MaratonVagn,Mix125 m. baksä...

30 000 kr
Blocket.se
Lund
8 dagar

Rockard till shettis

1 500 kr
Blocket.se
Uddevalla
Igår

Rockard

1 500 kr
Blocket.se
Nynäshamn
3 dagar

Ponnyrockard

2 500 kr
Blocket.se
Mora
6 dagar

Fin ponnyrockard

2 500 kr
Blocket.se
Hagfors
7 dagar

Rockard och speedcart

3 000 kr
Blocket.se
Tranemo
7 dagar

Grabb med hjärta av guld

25 000 kr
Blocket.se
Ånge
8 dagar

Ponnyrockard och Travsele

6 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Skaraborg

Shettis valack 7 år

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Hejsan! Allgunnens Ajax Är en charmig liten shettis på dryga 85 - 90 cm i manke. Han är van att barnen rider på honom led i grimmskaft jag har kört med rockard efter honom men ej nu på ett tag. Han älskar att bli duchad är en nyfiken och orädd krabat. Allt följer med så som... Sele och rockard Sadel och träns Borstar
10 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Göteborg

Liten shettisdam

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Tagit de svåra beslutet att sälja våran lilla shettis om vi hittar nytt bra hem... e mkt mån om vart hon hamnar! f:90 91cm mkh stam och prem. Pass,förs,avm,vacc, Trafiksäker! Hon e mkt riden av min dotter innan hon blev för stor och även körd! Vill ha ett hem med snälla folk och kompisar en box/spilta och daglig utevistelse. Helst till någon familj som har barn då hon älskar att bli ompysslad. Har tyvärr ont av knotten och bör gå med exemtäcke under sommaren. I priset ingår rockard sadel sele träns och täcke+ exemtäcke
5 000 kr
Blocket.se
Häst  ·  Nybro

Super trevlig Shettis valack 6 år

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Super mysig och trevlig svart schettis. Ska nu säljas pga av att trav intresset har svalnat hos barnen. Han är utmärkt som första häst också då han är jätte snäll å lugn. Han har rekord 2.52.4 han är e.Kölnäs Camillo u.Bluemull Perl Han älskar vara i centrum och pyssel. Han är snäll att sko, lasta, köra och rida kan gå med både stora och små hästar i hagen. Ring gärna vid mer info han startade senast i höstas på kalmar. Ny vacc , avmaskad chippad å pass. Säljes med sele,huvudlag,täcke,sadel och en äldre rockard utan hjul.
14 000 kr
Blocket.se

Westernsadel för shettis

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Säljer en fin westernsadel för Shetlandponny eller mindre B-ponny, den har använts sparsamt. Har även en allround sadel 14". Tillbehör kan ordnas! Det finns även en rockard för shettis. Och en lastvagn med broms. Bild kan ordnas! Maila mig vid intresse! Pris på: westernsadeln 700kr allroundsadeln 300kr rockard 1500kr lastvagn 2000kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
700 kr
Blocket.se
Häst  ·  Åmål

Shettis valack

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
En pigg och vital herre söker nu ett nytt hem pga vi avvecklar vår hobby med hästar. Donte har vi ägt i 13 år. Han är mörkbrun och ca 102 cm. Riden och tidigare körd med rockard. Är snäll och tålig vid hantering. Försäkrad, vaccinerad och pass finns. Ingen rymmare! Har mest gått som sällskapshäst senaste tiden. Bör gå på magert bete. Hade lättare fång en gång hösten -11, i övrigt varit frisk. Utrustning (sadel, träns, sele) ingår i priset. Vid intresse så ring gärna! Finns strax utanför Åmål. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
2 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj