Quantcast
Till salu inom: ”

rogers och spencer revolver till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tillverkad före 1890 och ej avsedd för gastäta enhetspatroner och därmed licensfri.. En Rogers & Spencer i mycket fint skick. Blankt lopp med perfekta bommar inte en fläck i loppet. Jämna och fina kammare. Helt nummerriktig. 0.15mm spel trumma pipa.. Mekaniskt funkar den helt perfekt. Låser helt tajt. Skjuter mycket bra. Fattas en liten flisa i kolven se bild 1 och 3. Vid intresse skicka ett mejl för mer info/bilder.. Priset kan diskuteras vid smidig affär. Revolver.slaglås.svartkrut. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Min licensfria revolver skall säljas för uppgradering till Rogers&Spencer som passar mina stora händer bättre. Detta är en Remington new model navy som jag använt för skytte i klass 7: Colt med bra resultat brukar ligga runt 90 + - några. Kornet är utbytt till ett korn för 25m skytte och original kornet medföljer om man vill återställa den till original igen,Det finns bara inte med på bilderna. Remington navy är långt mer ovanlig än en remington army som tillverkades i avsevärt många fler exemplar än denna navy modellen. Vapnet är i bra bruksskick med bra tryck. Det som kan ses på bilden följer med i köpet det betyder att eventuell köpare med en gång kan åka och prova sin revolver.För de som har egen mark så medföljer även std tavlor för 25m skytte jag skall se om jag hittar lite lappar till tavlorna också att skicka med i köpet. Priset är 14500 frakten inkluderad prutmånen är 0kr Calle
Licensfri mynningsladdad slaglås revolver. Rogers & Spencer. Nummerriktig bra räfflor nästan helt blankt lopp, spel pipa och trumma trångt 0,25. Låser bra och bra nipplar. Slitage på stomme, troligen efter hölster, höger kolvsida sprucken men limmad, sikte uppfilat och laddarmskolven utbytt. Sköt bra vid provskjutning.
Säljes Rogers&Spencer original svartkrutsrevolver kal .44 i gott skick,mycket bra pipa,mycket bra mekanisk med ca 60-70% original blånering,nyservad hos svartkrutskällaren REVOLVERN ÄR LICENSFRFI
En av de bästa svartkrutsrevolvrarna som tillverkats och endast i 6000 exemplar under slutet av amerikanska inbördeskriget. Revolvernummer 2585. Fullt skjutbar med alla attiraljer. Fast pris eller bud. Endast kontakt via telefon.