Till salu inom

"revolver svartkrutsrevolver säljes"

Finspång
2 dagar

Revolver Colt Phyton

2 499 kr
Citiboard
Butik Lidköping
2 dagar

Replika Västernrevolver-Col...

745 kr
Blocket.se
Täby
3 dagar

Beatles 1st uk pressar lp v...

800 kr
Blocket.se
Nässjö
5 dagar

Revolver.

Blocket.se
Helsingborg
6 dagar

Custom Ruger speed six

14 500 kr
Blocket.se
Karlskrona
10 dagar

Smith and wesson no.17-2

5 500 kr
Blocket.se
Eskilstuna
11 dagar

Smith & Wesson 19-4 Revolve...

9 500 kr
Blocket.se
Malmö
20 dagar

Schaublin 70-80

350 000 kr
Blocket.se
Sollentuna
7 månader

Vape RELOADED REVOLVER 120w...

600 kr
Citiboard
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Historiska föremål  ·  Älvsjö

Remington 1858

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer en Remington 1858 svartkrutsrevolver. Revolvern är mycket tight då trumpinnen, trumstoppet samt matarpinnen mycket noga är inpassat och bytt. Revolvern har någon gång under sin resa fått ett nytt 25meterskorn (se bild). Trumspelet längstled är ca 0.5mm vilket jag tycker är ganska bra då svartkrut har en tendens att slagga igen alldeles för små spel.Helt nya nipplar medföljer. Denna revolver är tillverkad innan 1890 och använder inte gastäta patroner vilket gör den licensfri.
13 000 kr
Blocket.se
Jakt och Fiske  ·  Södermanlands län

Revolver

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
Svartkrutsrevolver Pietta cal 44 Licens erfodras
1 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Kalmar

Revolver

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Önskar köpa en svartkrutsrevolver typ Colt eller Remington, cal 45 eller liknande.Hör gärna av dig vad ni har,så kan vi pratas vid.
0 kr
Blocket.se

Svartkrutsrevolver/licensfri

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jag vill köpa svartkruts revolver,licensfri. mod eller fabrikat spelar ingen större roll. helst cal 44 eller cal 38.maila eller ring jag köper om priset är den rätta,är aktiv skytt.
0 kr
Blocket.se

Remington New Model Navy antik slaglåsrevolve

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 24 dagar
Obs! Detta är en antik slaglåsrevolver, tillverkad före 1890 och ej avsedd för gastäta enhetspatroner. Därmed licensfri enligt svensk lagstiftning! Detta är en Remington New Model Navy trevligt upputsat skick. Kalibern är .36 och piplängden är original 7,5. Revolvern har polerats för att bli av med mindre korrosionsangrepp, men det är definitivt inget vrak. Inbitna samlare vill ju inte ha vapen som har polerats, men för den som vill skjuta svartkrut så kan det vara en fördel att ytan är blank, då det underlättar rengöringen. Poleringen har gjorts på ett försiktigt sätt, märkningarna är i mycket gott skick, inklusive pipadressen som är fullt läsbar (vilket i sig är ovanligt på Remingtonrevolvrar). Vapnet har tillverkningsnummer 29534, vilket innebär att den är tillverkad i september 1864, d.v.s. mitt under det Amerikanska inbördeskriget! Mekaniskt är vapnet i ett fullt fungerande skick, den låser bra och spalten mellan trumma och pipa är endast 0,3mm, d.v.s. med beröm godkänt för skytte (Svenska Svartkrutsskyttefederationen tillåter vapen med upp till 0,7mm cylinderspalt vid tävling!). Loppet har skarpa räfflor och bommar hela vägen, men det finns också en del frostighet och porer. Jag har dock skjutit och tävlat med vapen som sett ut på det här sättet i loppet och vilka gett förvånansvärt bra precision med rätt laddning. Kanske inget att åka till SM med om man har ambitionen att vinna, men definitivt rätt vapen för skojskytte och klubbtävlingar samt liknande arrangemang. Om du vill ha en ÄKTA original/antik slaglåsrevolver som är 100% funktionell men som inte kostar flera månadslöner så är detta definitivt rätt exemplar. Som första svartkrutsrevolver, eller första samlarvapen så kan du knappast hitta ett bättre vapen i relation till priset.
13 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj