Quantcast
Till salu inom: ”

rokoko fåtölj säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer en väldigt fin, nätt liten soffa i rokoko /nyrokoko-stil. Bra stoppning och i fint skick. Det är två fläckar på sittdynorna, jag har tagit bilder på båda, de syns bara från väldigt nära håll. Det finns säkert någon tagbort-spray som funkar på dem. Tyget är i väldigt fint skick, i en ljusbeige/grön nyans. De båda sittdynorna går att lyfta av. Måtten är; Längd 160 cm Höjd 83 cm Djup 84 cm Sittdjup 48 cm Sitthöjd 44 cm
Kanonfin i tyget! Märks inte att det är använt. Ljusblått. Stoppning med bonellfjädrar i mkt bra skick. Trädetaljer i mahogny, träet har en del skavanker sedan tidigare. Hos mig har den stått som prydnad. Har ibland svårt att svara i mobilen, får ej svara i den på jobb, men jag ringer isåfall tillbaka! Endast seriös mailkontakt beaktas, föredrar telefonkontakt. Rokoko, soffa, rokokosoffa
Med sorg i mitt hjärta lägger jag ut mina mörkröda rokoko möbler ; 2st fåtöljer, 1st 3-sitts soffa och ett ovalt matchande bord. Hela möblemanget är i mycket fint skick tyget och färgen är mycket fint och lika så stoppningen är som den ska inga direkta slitage och inget är solblekt. De är oerhört fina och har tidigare tillhört och vårdats av min farmor. Den enda skavanken (bild) är en träbit som skadats o trillat av men biten finns kvar och kan limmas på igen utan problem. Jag begär 4500kr för allt tillsammans men priset kan diskuteras vid snabb affär.
Det är en tvåsittsig soffa. Den är i relativt bra skick. Möjligen kan den behöva nytt tyg, då det är lite slitet främst i mitten. Ytterst lite sliten i träet, tex på benen, enligt mig. Mått: höjd ca 90 cm, bredd ca 140 cm, djup 52 cm. Pris: 2000 kr. OBS !! Då den säljes pga flytt så blir den billigare om ni hämtar den i Nordmaling innan 1 februari. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Rockokomöbel från förr. Möbeln är i väldigt bra skick och består av en soffa, 4 stolar och ett bord. Två av stolarna har armstöd. Två är utan. (Herr och dam stolar). En vacker möbel som förgyller vilket rum, studio, lusthus som helst. Stolar utan armstöd 200 kr/st Stolar med armstöd 300 kr/st Soffa 300 kr Bord 200 kr Maila gärna för frågor och bud.