Quantcast
Till salu inom: ”

rolex submariner säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Rolex

Norrköping

Tidigare annonser till salu

Hej, Är på besök i Stockholm denna helg och passar då på att lägga upp min Rolex Submariner för försäljning. Klockan är uttagen 30 november 2006 och givetvis original. Till klockan medföljer : Original certifikat från Rolex, Box samt tre stycken manualer. Mycket elegant och stilren klocka. Det är en ut av Rolex klockorna som håller högst andra hands värde. Notera är det är modellen utan datum. Klockan är i bra skick har haft länken polerad för ca 2 månader sen. Säljes för endast 32,500!!! Passa på, detta är verkligen så billigt det kan bli. Ring mig på 0707-506 674.
Nu till salu: En Rolex Submariner i nyskick. Rolex Submariner är den Rolex som är bland de mest eftertraktade och den Rolex som håller högst andra handsvärde. Klockan passar bra till de flesta tillfälle. Klockan är nyservad och polerad. Köpte den 2002 men har endast använt den ett få tal gånger, jag är även den enda ägaren på den.. (Tillverkad 97) Givetvis original vilket även framstår I certifikatet som medföljer. (Original box medföljer även) Notera ännu en gång att klockan är i absolut nyskick och har inte en enda repa.
Helt Ny! Mycket klassisk och fin klocka i orginal design med kvalitetskänsla. Klockhuset och länken i borstad/guldplatterat rostfritt stål. Vridbar ring. Blå skimmrande urtavla. Automatisk urverk sk. själv uppdragande av handsrörelse. Flytande sekundvisare. Datum med förstorningsglas vid kl.3. Härdad mineralglas. Skruvad kronan. Hackmekansim, sekundvisaren stannar när kronan dras ut. Riktiga skruvar i länken. Vattenskyddad. Hologram på baksidan. Design inspirerad av Rolex-Submariner date Two Tones. Klockan på bilden som säljes. Vid frågor maila eller ring. OBS! FYND. Fri Frakt, alla postavigfter ingår redan i priset.