Allt till salu inom "begagnat löpband"

Sortering:
Tumba
Igår

Rosa Barncykel - Yosemite 1...

550 kr
Blocket.se
Växjö
Igår

Takräcke till VW Passat B8

900 kr
Blocket.se
Butik Kävlinge
Igår

Harley-Davidson Low Rider S...

209 900 kr
Blocket.se
Butik Bromma
Igår

Skoda Fabia Style 1.0 TSI 9...

144 900 kr
Blocket.se
Tibro
Igår

skåp

2 000 kr
Blocket.se
Butik Bromma
Igår

Skoda Superb iV Kombi L&K 1...

354 900 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Malmö

Löpband flip track

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Nu säljer vi ut lätt begagnat löpband, FLIP TRACK III. som nästan nytt, endast använt ett fåtal gånger. ( Kvitto finns). Bra produkter i bra skick. Fördelen med att träna hemma är att du behöver ingen restid till och från gymmet. Lite teknisk information: Maxhastighet på 12 km/h 5 stycken träningsprogram Mäter pulsen Dator:Tid/hastighet/distans/puls/kaloriförbrukning. Den har transporthjul Användares maxvikt 150 kg. Pris: 2000
2 000 kr
Blocket.se
Friskvård och hälsa  ·  Östermalm

Löpband

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Löpband, elektriskt med display för tid, fart etc. Kan fällas ihop. Kan rullas korta sträckor för den har två hjul. Jag önskar att jag kunde säga att det är begagnat men tyvärr har jag bara sprungit på det i exakt 4,5 minuter, en gång. Ha, ha så det får väl betraktas som mer eller mindre nytt. Hoppas en ny ägare kommer igång bättre! Pris: 1100 kronor. Kan hämtas på Östermalm. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
1 100 kr
Blocket.se

Impulse 2 PT400 löpband 4 st

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
4 st löpband Impulse 2 PT400 Fart: 1 - 25km/h Vinkel: 0 - 15% Maxvikt: 180kg Impulse PT400 är ett robust löparband som passar på gymmet och i hemmet. 7tum LCD skärm och snabbknappar för fart och vinkel. Mer info: http://eng.impulsefitness.com/product-detail2-th-0028-1-.shtml (Klicka här) Löpband i begagnat skick. OBS! Angivet pris är ett uppskattat auktionspris - du bestämmer priset! Säljs 2013-06-19 på www.kvd.se, information om budgivning och auktionsvillkor finns på hemsidan. www.kvd.se - köp till auktionspris!
53 100 kr
Blocket.se

Löpband ( adrenalin)

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Idag
Säljer mitt löpband ja använt i högst 10 dagar pga lathet .köpte det själv begagnat för 800 , dock saknas sakerhetslinan som stannar bandet men man skulle ändå hinna med ett par volter innan bandet hade stannat , så nu istället sitter Mimmi mus kylskåpsmagnet och håller en sällskap ,löpbandet fungerar klockrent , en jästa massa hastigheter, distans, tid, förbränning syns med i displayen :) . Står just nu som klädhängare , prutat och klart
600 kr
Blocket.se

Löpband

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej!! säljer nu mitt löpband som är i bra skick pga att jag inte längre använder det och tycker att det är onödigt att det bara ska stå då det kan komma till bättre användning hos någon annan person. Det fungerar som det ska och jag har inte upplevt några problem med det. jag köpte det begagnat för några månader sedan och dom hade bara ägt bandet i några månader sedan nytt när dom sålde det till mig. För mer info ring.
3 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj