Quantcast
Till salu inom: ”

begagnat löpband säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Ayre K-5xe
F
Västerbottens län
pocketbok

Lindesberg
Damkläder

Linköping

Tidigare annonser till salu

Nu säljer vi ut lätt begagnat löpband, FLIP TRACK III. som nästan nytt, endast använt ett fåtal gånger. ( Kvitto finns). Bra produkter i bra skick. Fördelen med att träna hemma är att du behöver ingen restid till och från gymmet. Lite teknisk information: Maxhastighet på 12 km/h 5 stycken träningsprogram Mäter pulsen Dator:Tid/hastighet/distans/puls/kaloriförbrukning. Den har transporthjul Användares maxvikt 150 kg. Pris: 2000
Löpband, elektriskt med display för tid, fart etc. Kan fällas ihop. Kan rullas korta sträckor för den har två hjul. Jag önskar att jag kunde säga att det är begagnat men tyvärr har jag bara sprungit på det i exakt 4,5 minuter, en gång. Ha, ha så det får väl betraktas som mer eller mindre nytt. Hoppas en ny ägare kommer igång bättre! Pris: 1100 kronor. Kan hämtas på Östermalm. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
4 st löpband Impulse 2 PT400 Fart: 1 - 25km/h Vinkel: 0 - 15% Maxvikt: 180kg Impulse PT400 är ett robust löparband som passar på gymmet och i hemmet. 7tum LCD skärm och snabbknappar för fart och vinkel. Mer info: http://eng.impulsefitness.com/product-detail2-th-0028-1-.shtml (Klicka här) Löpband i begagnat skick. OBS! Angivet pris är ett uppskattat auktionspris - du bestämmer priset! Säljs 2013-06-19 på www.kvd.se, information om budgivning och auktionsvillkor finns på hemsidan. www.kvd.se - köp till auktionspris!
Säljer mitt löpband ja använt i högst 10 dagar pga lathet .köpte det själv begagnat för 800 , dock saknas sakerhetslinan som stannar bandet men man skulle ändå hinna med ett par volter innan bandet hade stannat , så nu istället sitter Mimmi mus kylskåpsmagnet och håller en sällskap ,löpbandet fungerar klockrent , en jästa massa hastigheter, distans, tid, förbränning syns med i displayen :) . Står just nu som klädhängare , prutat och klart
Hej!! säljer nu mitt löpband som är i bra skick pga att jag inte längre använder det och tycker att det är onödigt att det bara ska stå då det kan komma till bättre användning hos någon annan person. Det fungerar som det ska och jag har inte upplevt några problem med det. jag köpte det begagnat för några månader sedan och dom hade bara ägt bandet i några månader sedan nytt när dom sålde det till mig. För mer info ring.