Till salu inom

"rosenhuvad dvärgpapegoja säljes"

Järfälla
5 dagar

Dvärgpapegojor

4 000 kr
Blocket.se
Haninge
Igår

Djur

2 300 kr
Blocket.se
Vetlanda
2 dagar

Dvärgpapegoja

450 kr
Blocket.se
Kungsbacka
5 dagar

Ett par dvärgpapegojor med...

2 800 kr
Blocket.se
Uddevalla
6 dagar

Handtama Dvärgpapegojor

600 kr
Blocket.se
Karlskrona
7 dagar

Säljer två dvärgpapegojor

1 500 kr
Blocket.se
7 dagar

Dvärgpapegojor

1 300 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Fåglar  ·  Västmanlands län

Blåmutation Rosenhuvad Dvärgpapegoja

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Vi måste tyvärr sälja våran 2 åriga dvärgpapegoja då vi inte känner att vi ha tiden för henne. Hon är inte helt handtam men som med de flesta av hennes art så är hon så pass nyfiken och vill vara med hela tiden så det är nog inga problem att få henne helt handtam. Hon är mer rosa/orange/gul än vad bilden visar på huvudet. Det följer med en bur till henne. Ring helst då mailen är lånad.
500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Kristianstad

Dvärgpapegoja

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
På grund av tidsbrist behöver Zazu ett nytt hem. Han är en rosenhuvad dvärgpapegoja på ca 2 år. Han är van vid människor och tycker om att vara ute ur sin bur och leka med sina leksaker. Han har fått vara ute ur sin bur sen han var liten. Buren som han har är 90 x 50 x 77 cm och den ingår i priset, precis som hans leksaker. Nås lättast på mail på grund av udda arbetstider.
600 kr
Blocket.se
Fåglar  ·  Ovanåker

Rosenhuvade dvärgpapegojor

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 13 dagar
Tre rosenhuvade dvärgpapegojor behöver nytt hem. Dom två till höger på bilden är en hona och hane på 2år. (OBS Flyttar tsm) Den gröna till vänster är en unge från dem på 6mån. Kan flytta med föräldrarna eller till någon annan som redan har fågel. Bur fås med. Mått: 47cm kortsidan, 74cm höjd, 78cm långsidan. Allt i buren medföljer. Ca 2 liter mat fås med. Ser helst att kontakt ser via telefon. Bvsa.
500 kr
Blocket.se
Fåglar  ·  Hudiksvall

Dvärgpapegoja

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 26 dagar
En rosenhuvad dvärgpapegoja på 4 år som nu söker ett nytt hem och en ny partner då hans partner avlidit. Väldigt sällskapssjuk och följer en vart man går, älskar att vara ute och flyga omkring. Snäll, pigg och busig typ. Gärna någon med intresse och vana, pris kan diskuteras då ett nytt bra hem med en ny partner är viktigast! Jag har en bur som jag kan sälja om de behövs. Är det några frågor så hör av er till min mejl. / Lizanne
0 kr
Blocket.se

Dvärgpapegojungar / Dvärgpapegoja """ Tama"""

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 23 dagar
Har 2st dvärgpapegojungar som är knappt 2 månader gamla. De har precis börjat flyga och äta själva. De mycket tama och sociala. Papegojorna är syskon, eftersom de är så unga är det svårt att fastställa kön. Den undre papegojan på bilden är PAPPAN och är INTE TILL SALU. PRIS: för 1st fågel 1700kr / köper ni båda 2st är priset 3000kr Ingen bur följer med, endast fåglar till salu!!!! sökord: fischeri, agapornis, personata, rosenhuvad, dvärgpapegoja
1 700 kr
Blocket.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj