Quantcast
Till salu inom: ”

uppstoppade fåglar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Fin uppstoppad Lappuggla från 1939. Konservator: H. Selander, Härnösand. P.g.a fågelns ålder behövs inget citesintyg från Jordbruksverket då fågeln är äldre än 1946 och får därför säljas helt lagligt. Jordbruksverket skriver inte ut några Citesintyg då djuren är för gamla. Pris: Bud (Utgångspris 3000:-) Maila ditt namn, adress samt telefonnummer och lämna ett bud. Den som har högsta budet Fredagen 9/9 får köpa fågeln. Jag kommer informera samtliga budgivare om det för närvarande högsta budet så alla får chansen.
Två uppstoppade fåglar från början av 1900-talet ( arvegods). På den större finns delar av texten kvar på lappen som Mellersta Sveriges Uppstoppningsatelje satt dit ( men jag kan inte tyda vad det står). På den mindre är lappen borta. Båda är i bra skick. Säljes för 600 kr för båda. Ev kan den mindre säljas för 290 kr och den större för 390 kr om intresse bara finns för den ena. Hämtas. Om varan ska skickas står köparen för kostnad och ombesörjande av fraktsätt.
Tjäder på gren säljes från dödsbo. Även andra fåglar finnes.
1 st Duvhök med duva. 1 st Orrpar. Båda är väldigt länge sedan de blev gjorda kanske 50 tal. Samt 7 st horn från råbock. 1500 kronor för allt eller bud.
2 Fasantuppar