Quantcast
Till salu inom: ”

rotting bambu fåtölj säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Rotting fåtöljer (vänster på bilden. Det finns en till som är identisk men syns inte här) med mörkblå dynor. Som ny. Använda bara ett par gånger och nu finns det inte plats så de måste bort. Pris: 500 kr styck eller 800 kr för paret. I mitten av bilden finns en vit och svart retro fåtölj i 60-tals stil. Pris: 200 kr Längst till höger finns en svart "cafe" stol som har använts på balkongen en säsong. Denna bortskänkes mot annonskostnaden eller vid köp av en av de andra stolar. Sms helst!
Impulsköp som orka inte samla dam, vill hitta ett nytt hem där den kommer till användning. Ny pris Agen 299:- Ny pris Dyna Norna 49:- Total 348:- Du spara 148:- Priset är inklusiv dyna och klar prutat! OBS! Mera bilder och info om produkter länk: Fåtölj : http://goo.gl/6U3ndP Dyna: http://goo.gl/Z5xjdD Om inte jag kan svara snabbt, är jag på jobbet, men återkommer snaraste.
6 st fåtöljer av kraftig/stadig bambu. Bredd 64, djup 80, höjd 40 (rygg 77). Pris: 500 kr/st eller alla 6 st för 2700 kr Bord med glasskiva. Längd 130, bredd 75, höjd 51. Pris: 1000 kr Paketpris: 3500 kr (eller bud) Detta är en kvalitetsmöbel i gott skick men som har en del fläckar/färgskiftningar på dynorna. (Går troligen att tvätta bort). Dynorna är löstagbara och färgen är gråbeige. Möbeln finns på Tynningö. Bilfärja från Norra Lagnö utanför Gustavsberg på Värmdö.
4 st fåtöljer i rödbrun rotting/bambu med dynor som går att tvätta samt dito fyrkantigt bord med glasskiva säljes.