Quantcast
Till salu inom: ”

rotting gunga säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F

Tidigare annonser till salu

Fyra köksstolar med sits av rotting eller liknande. 50 kr styck. Bord från Ikea i ljust träslag som passar till stolarna, ytan är sliten men bordet blir fint om slipas eller under en duk! 50 kr. Hokus Pokus barnstol. Förutom som matstol är stolen utmärkt som lekmöbel och kan användas som lågt bord med sittplats och som gungande bil/båt. Då stolen har några år på nacken har klädslen små,små hål på sina ställen och plasten är repad med några klistermärken. Funktionen är dock felfri och stolen är myclet stabil. 240 kr.
Matchande stol och bord i rotting samt gjutjärn. Passar både ute och inne. Fint skick. Inköpt på IKEA. Nypris; ca 400 kr, NU: 200 kr (för båda). Jag kan sälja dem en och en och då är priset 150 kr styck. Fin sittbänk i trä från IKEA, blålaserad, passar till ett-två små barn att gunga på eller som prydnad. I mycket fint skick, nästan oanvänt. Har utgått ur sortimentet. Mått; 77 cm lång och 20 cm bred. Nypris; ca 200 kr, NU: 100 kr.
SNURR & GUNG Sköna mysiga välgjorda rottingfåtöljer. Är försedda med en mekanism så att man kan både gunga och snurra fåtöljerna. En ordentlig rotting fåtölj som håller en hög kvalitet i äkta rotting och är snygg och ergonomisk. OBS! De har aldrig stått utomhus! Lättast att få tag på oss under helgerna om ni både ringer och mailar. Har kostat 4200:-/st. PRIS NU ENDAST 1900:- / st. VID KÖP AV ALLA FYRA ENDAST 1500:-/st. Ett Gott Nytt 2013 till Er Alla!
SNURR & GUNG Sköna mysiga välgjorda rottingfåtöljer. Är försedda med en mekanism så att man kan både gunga och snurra fåtöljerna. En ordentlig rotting fåtölj som håller en hög kvalitet i äkta rotting och är snygg och ergonomisk. OBS! De har aldrig stått utomhus! Lättast att få tag på oss under helgerna om ni både ringer och mailar. Har kostat 4200:-/st. PRIS NU ENDAST 1900:- / st. VID KÖP AV ALLA FYRA ENDAST 1500:-/st. En riktigt mysig och varm sommar till Er alla!
Säljer nu en av mina vagnar på grund av platsbrist. Det är en grå liggvagn i rotting. Fodret är vitt och grå randigt. Finns även bäddset i samma tyg som fodret. Härligt gung som får bebisen att somna gott. Passar även att ha som bebisens första säng, bara att gunga när den lilla vaknar. Drar garanterat blickarna till sig. Så passa på att få en unik vagn! Pris 1000:- eller högstbjudande Maila helst då jag ibland har svårt att svara i telefon. Vagnen kan skickas med bussgods om köparen står för frakten