Quantcast
Till salu inom: ”

rotting snurr gung säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

SNURR & GUNG Sköna mysiga välgjorda rottingfåtöljer. Är försedda med en mekanism så att man kan både gunga och snurra fåtöljerna. En ordentlig rotting fåtölj som håller en hög kvalitet i äkta rotting och är snygg och ergonomisk. OBS! De har aldrig stått utomhus! _________________________________ Har kostat 4200:-/st. PRIS NU ENDAST 1500:- / st. _________________________________ VID KÖP AV ALLA FYRA ENDAST 1500:-/st. _________________________________ En fin fortsättning till Er Alla!
SNURR & GUNG Sköna mysiga välgjorda rottingfåtöljer. Är försedda med en mekanism så att man kan både gunga och snurra fåtöljerna. En ordentlig rotting fåtölj som håller en hög kvalitet i äkta rotting och är snygg och ergonomisk. OBS! De har aldrig stått utomhus! _________________________________ Har kostat 4200:-/st. PRIS NU ENDAST 1500:- / st. _________________________________ VID KÖP AV ALLA FYRA ENDAST 1250:-/st. _________________________________ GOD JUL och En fin fortsättning till Er Alla! Pris: 1500 kronor
Två stycken rotting stolar med dynor o fotpallar och bord. Allt i bra skick.
2st fåtöljer med snurr och gung inkl. dynor.
Tre trevliga snurr och gunstolar för din altan. Vi säljer våra snurr och gungstolar med nästan nya dynor (2 år gamla dynordå 600 kr st)