Quantcast
Till salu inom: ”

rullgardiner balkong säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Hej Jag söker en inneboende att dela min trevliga 3:a på 82 kvm med. Den ligger på Södra Förstadsgatan nära triangeln med väldigt bra läge till citytunneln. Jag hyr ut ett omöblerat trevligt ljust rum med stort fönster och egen balkong. (ingen direkt insyn och rullgardin finns). Vi delar på kök, badrum och vardagsrum. Lägenheten är en sekelskiftslägenhet med högt i tak och trägolv. En riktigt fin, luftig och fräsch lägenhet att trivas i. Den har även diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare för att underlätta vardagen. :) Jag har tänkt att vara borta över sommaren så om man vill ta över hela lägenheten under denna tid eller låta någon vän flytta in så är detta ett plus. Kan man flytta in snarast är även det ett plus. Jag är 31 år, jobbar heltid som produktutvecklare och är kreativt intresserad. :) Hör av dig och berätta gärna lite vem du är. Vill du ha bilder på lägenheten så kan jag maila det till dig.
3-rums genomgående lägenhet, huset byggt ca 1890. Kakelugn ,högt i tak med stuckaturer,ekparkett, helkaklat badrum med tvättmaskin o torktumlare. Kök utrustat med diskmaskin. Vardagsrum och ett sovrum mot gatan , Helt nya ljudisolerade fönster med vita rullgardiner. Kök samt litet sovrum med walk-in-closet, mot innergården, som är en prunkande oas. Lägenheten har inte balkong och ligger på 2:a våningen utan hiss. Vi önskar 2-3 rum billigare hyra, önskemål om badkar, balkong o hiss om högre än 2:a våningen. Områden som är aktuella, är: Davidshall, Hästhagen, Slottstaden och närliggande områden.
Jättefin 4a med balkong i söderläge mot fin innergård. Hiss finns. Vard rum och kök i fil, 3 sovrum varav ett är lite mindre. Badrum med badkar, gästtoalett. Har själv kostat på lägenheten med persienner, rullgardiner, laminatgolv etc. Parkering på gården ingår i ovan angiven månadshyra (utan parkering blir hyran något billigare) Söker liknande lgh med samma centrala läge fast mindre, dvs 3a. Max hyra med parkering 7500. Bilder kan mailas vid intresse.
Jättefina rullgardinen i färg vit med rullsnöre. Finns 6 stycken som passar perfekt för Lulsundsbergets balkonger, eller till andra ställen om måtten passar. Har 4 stora fina mattor som är 2 ggr 3 meter vardera. Med alla 6 rullgardiner mått 1.80 ggr 1 m, samt alla mattorna på 24 kvm priset 2000kr. Rullgardiner kan säljas separat då 1200 kr. RING Carina 070-3754143
Stor och fräsch etta om 38,5 kvm med låg avgift! Lägenheten som ligger på våning 2 av 7 har stor härlig inglasad balkong i västerläge med vacker kvällssol. Bostaden har ett separat kök med plats för bord och stolar. Mycket bra läge med närhet till kommunikationer precis utan för dörren, närbutik samt stort köpcentrum endast 5 min promenad från bostaden. Bo billigt och bekvämt med låg månadskostnad i en välskött förening.   HALL Hall med rymliga garderober, målade väggar och laminatgolv.   RUM Målade väggar och laminatgolv. Rymligt och lättmöblerat. Stora fönster och dörr till rymlig inglasad balkong med sol- och vindstyrd markis och rullgardiner.   KÖK Ordentligt kök med många skåp och förvaringsutrymmen, spis, spisfläkt, kombinerad kyl/frys och bänkdiskmaskin. Målade väggar och laminatgolv.   BADRUM Vita, kaklade väggar, våtrumsmatta, WC, handfat, dusch, tvättmaskin och handdukstork.   ÖVRIGT Till lägenheten hör även ett stort källarförråd och ett litet matkällarförråd.    Värme och VA ingår i månadsavgiften. Ansluten till bredband (Bredbandsbolaget) och kabel-tv (Com Hem). Cykelförråd på bottenvåning. Tvättstuga och hobbyrum finns i intilliggande hus. Föreningslokal/fritidslokal finns att låna. Parkeringsplatser och garage finns att hyra.   HSB:s Bostadsrättsförening Käpplunda i Skövde har fyra bostadshus med sammanlagt 158 bostäder. Under 2010 slutfördes en omfattande ombyggnad av balkongerna. Havstena är ett lugnt, välvårdat område med ca 20 min gångväg till centrum och högskola. Nära till köpcenter (Elins Esplanad), vårdcentral och skola.   Tillgänglig från den 1. april.   Ring eller maila för visning eller mer info.