Quantcast
Till salu inom: ”

rundvals kantvik ringvals säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

NÄTAUKTION på Lanquist Mek & Maskin, med avslut måndagen den 19 januari från kl.10.00 på www.tovek.se Rop 79: Rundvalsmaskin, modifierad med motor Rop 112: Bandputs, 75x2000 Rop 154: Metallbandsåg med banor Rop 193: Blästerskåp med luftfilter Rop 207: Trumlingsmaskin Om företaget Vi erbjuder både "live"- auktion och internetauktioner Vår främsta styrka är att vi kan erbjuda både "live" - auktion och nätauktioner. En internetauktion kompletterar våra klassiska "live"-auktioner på ett väldigt bra sätt. Detta är ett snabbt, smidigt och säkert sätt som innebär att ni som besökare nu har möjlighet att medverka vid ännu fler auktionstillfällen och göra ännu bättre affärer.
Söderström & Co, Götene. Gap: 1500mm, undre prisman splittad. I mycket gott skick. OBS! Gjutjärn, ingen leksak i plåt! På hjul, med låsning för lättare hantering. Det säljs maskiner från Kina för 18000:-, i PLÅT! Gissa vad Du får för precision i en sådan? Högstbjudande eller priset nedan. Leverans på plats hos mig. Ring, på Em, eller sänd ett mail. Kan ta några dagar, då jag inte kommer åt sidan. MVH Outsider
Maskinen i bilden är i toppskick, prismorna hela utan märken. Gap: ca 150+mm, Bredd: ca 1600mm. Riktig maskin för den som kräver exakta kanter, utan rundning i mitten! Genomgången och klar att användas. Helt i gjutjärn, utom benen. Står på låsbara hjul= Lätt att flytta. Priset eller ett skäligt bud, och var vänlig, jämför inte denna, med svetsade plåtkonstruktioner från Kina. Den här flexar inte. För mer info, ring gärna, men på Em, Tack.