Quantcast
Till salu inom: ”

runt matbord 6 personer säljes

Tidigare annonser till salu

Billig 3:a i bro var elen och kabel ingår i hyran. Fint badrum med badkar och helkaklat med klinkers på golvet, Ryms tvättmaskin. Stor frys och kylskåp i köket plats för matbord för 6 personer. Ett litet sovrum från köket var ryms ej dubbelsäng för rummet bara 6,5 kvm. Stort vardagsrum på 20 kvm med stor balkong. Stort sovrum på 15 kvm med stor balkong och 3 st garderober. Eftermiddagssol till sovrummet och vardagsrummet. Stor tvättstuga vid husknuten som är öppet dygnet runt. Vid andra husknuten nybyggd 2010 råbyparken för barn.
Supermysig trea i bagarmossen med "radhuskänsla", egen ingång och veranda, nära till centrum och Nackareservatet. Området är mycket barnvänligt och det finns massor med parker runt omkring. Lägenheten ligger på nedre botten och har en egen ingång och uteplats på både framsida och baksida, stort badrum med badkar, stort sovrum med inbyggda garderober, hallen är lång och har också inbyggda garderober vilket gör att det finns bra med plats för förvaring. Köket är också stort med plats för matbord för minst 6 personer, ny kyl och frys och tapetserat. Vardagsrummet är anslutet till verandan och har mycket utrymme, det tredje rummet har nytt golv och bra med plats.
P g a flytt säljer vi vårt runda/ovala Bjursta matbord samt 6 st stolar, Gilbert. Bordet är bara ett år gammalt och i jättefint skick. Stolarna lite äldre med nagg i fanéret här och där. Färg på både bord och stolar är brunsvart. Bordet har en inbyggd iläggsskiva och utfällt kan många sitta runt om, i ihopfällt läge passar det perfekt för 4 personer. Nypris för bordet är 1995 kr, vi säljer hela paketet inkl stolar för 1000 kr.
Välplanerad 2 med möblerbar hall el matrum, utrymme för matbord för 6 personer. Parkettggolv i sov- mat- och vardagsrum, mörka trägolv i hall och kök. Nyrenoverat kök med vita skåpluckor, bänkskivor i ek och turkost glasmosaik. Breda socklar, stuckatur i taket och även breda fönsterbrädor. Lägenheten ligger på översta våningen mot innergården. Det är lugnt i huset och enkelt att få tvätt tider. Det finns ett förråd på vinden och en gemensam uteplats på bakgården. Mycket bra bussförbindelser med 2,40,59,70 och 515 som går runt hörnet. Haga parken ligger endast 5 minuters promenad bort. MARKERA BARA OM DU ÄR INTRESSERAD!!! Vi är seriösa och vill byta lgh. Tack!
Mycket fint och praktiskt matbord från IKEA. Säljes pga. flytt. Bordet kan användas som ett runt bord med plats för 4 personer, eller så kan man dra ut bordet för att göra plats för upp till 6 personer. Iläggsskivan förvaras under bordet. Storlek på bordet: Max. längd (utdraget): 166 cm Diameter: 115 cm Höjd: 74 cm Bordet har endast använts ca 6 månader och vi har tagit väl hand om bordet så det ser ut som nytt. Nypris på bordet är 1995 kr.