Quantcast
Till salu inom: ”

matbord 12 personer säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Underbart fjällhus i Trysil uthyres vecka 15. Bästa läget nära alla backar på sydsidan. Åk skidor från huset, lätt och smidigt till och från alla backar och spår. Stort kök som verkligen har allt. Matbord för 10 - 12 personer. Storstuga med plats för alla framför tv:n. Video, dvd, stereo och öppen spis. Dessutom ett rejelt relaxrum med massagepool för 7 personer och en härlig bastu med plats för lika många. Det finns också relaxmöbler , tv och dvd. Huset innehåller två toaletter med duch och ett torkrum. Underbar utsikt ingår i priset som är 9.500:- vecka 15.
Vi hyr ut vår lägenhet till företag mellan 10/6 till 19/8. Tidigare tillträde kan diskuteras. Lägenheten är byggd 1997och ligger mellan Dramaten och Östermalmstorg. Här är nära till allt. Restauranger, affärer, parken Humlegården, Djurgården och skärgårdsbåtar på gångavstånd. Närmaste tunnelbana är Östermalmstorg. Lägenheten har 3 sovrum, ett med dubbelsäng och två singel (varav ett barnrum). Det finns ett badrum med badkar och tvättmaskin och en liten toalett. I fastigheten finns också en tvättstuga med två tvättmaskiner. Lägenheten har öppen planlösning med kök, vardagsrum och kontorshörna. Köket är välutrustat och renoverat i mars 2011 med nya vitvaror. Matbordet kan rymma 12 personer.
Fritidshus från 1945 med fint läge 200 m från Ivösjön. Egen brygga i sjön. Granne med äppelodling. Nyrenoverat badrum med tvättmaskin! 2 rum i fil och 2 sovrum med totalt 6 bäddar + gäststuga (15 kvm)med 4 bäddar. 90 kvm i 1,5-plan med källare. Kök med matplats för fyra. Vardagsrum med matbord för 12 personer och soffdel med fåtöljer, Tv och dvd. 2 400 kvm tomt med stor studsmatta, gungor, blommor, bärbuskar och fruktträd. Nybyggd loggia i trädgården med tak, trägolv, öppen spis och plats för långbord. Maila för mer info och bilder.
En stor 1:a med mycket bra kök, man kan sitta 4-5 personer runt matbordet. Badrum med plats för tvättmaskin. En bra och stor klädkammare. Lägenheten ligger en trappa ner om man går in i huvud entren. Men vi som bor en trappa ner( vi och grannen) går in källarvägen då slipper man alla trappor.Lägenheten ligger inte i markplan utan har flera meter till marken. I hyran ingår massor av tv-kanaler. Det tar ca 3-4 minuter till t-banan i Alvik (tranebergsuppgången). Vi önskar i första hand att bo i gubbängen,hökarängen, farsta eller tallkrogen. Lägenheten ska ligga i bv eller 1:a våningen om det inte finns hiss. evagusten@gmail.com