Quantcast
Till salu inom: ”

ryggbälte ryggördel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Detta Märkes bälte är designad för att rätta till felaktig hållning och på ett mjukt och behagligt sätt rätta till axlarnas position. De elastiska sidopanelerna ger support och stabiliserar korsryggen och magpartiet. Det mjuka laminerade materialet är mycket behagligt att ha på sig. Sidopanelerna är tillverkade av ett material som andas och håller huden sval. Stödet är idealiskt för att motverka en framåtlutad eller nedåtriktad rörelse av skuldrorna. Det rättar till felaktig hållning och samtidigt dämpar smärtor orsakade av artrit. Bältet minimerar hopkurade axlar som ofta är associerat med osteoporos och underlättar att behålla en bättre kroppshållning. Bra för dig som sitter mycket framför datorn , arbetar med tunga lyft och går självklart att ha under skjortan. Storlek S . Helt ny. Köptes för 900 KR Kan även skickas med post och även postförskott. FÖRST TILL KVARN! Finns annonsen kvar finns bältet kvar. ha en fin dag.
Byxor, stl. 40 (M), dam vi säljer mamma slim jeans, storlek 40 från H&M för 250 kr. 250:- Övrigt, stl. 36 (S), dam Nytt ryggbälte för gravida som kan hjälpa med avlastning och stabilisering av rygg och mage. Ryggbältet Används vid behandling av ryggbesvär under och efter graviditet. I affär säljes för 500 kr. Men vi kan prutar bara för 400 kr.Kvitto finns. Storlek är numer 2, det betyder mellan 91-102 cm 400:-
Konstruerad för maximal effekt! • Ger din rygg precis det stöd den behöver! • Anpassas enkelt efter dina behov! • Flexibelt material ger maximal rörlighet och komfort! • Låg vikt därför skön att bära! • Syns inte under kläderna! Kardborre knäppning 85 - 125cm Det svarta Midje stödet är tillverkade av högsta kvalitet neopren, täckt med stretch nylon på båda sidorna för komprimering och värmeisolering, som bidrar till att förbättra blod circulationen. Den kombinationen ger en terapeutisk behandling till muskler som smärtar eller är skadade. Den justerbara kardborrbandet försäkrar bekväm passform och stabilisering. Neopren är ett töjbart, flexibelt och bekvämt material som håller värmen inne, men låter fukt (svett) komma ut. Du inte bara ser bra ut att bär dem, men också får dig att må bättre genom att befria muskelspänningar och trötthet genom ökad blodcirkulation. Idrottsmän använder ofta magnetisk terapi för befrielse från smärta och värk samt för att minska svullnad och hålla sig i trim Det lindrar med naturens egen medicin välgörande värmebehandling. Dessutom är det konstruerat för att ge rejält stöd för nedre delen av ryggen. Ändå är det flexibelt och ger god rörlighet. Ger dessutom bättre hållning. För både män och kvinnor. Storleken justeras enkelt för att passa alla.
Nu endast 399kr Konstruerad för maximal effekt! • Ger din rygg precis det stöd den behöver! • Anpassas enkelt efter dina behov! • Flexibelt material ger maximal rörlighet och komfort! • Låg vikt därför skön att bära! • Syns inte under kläderna! Kardborre knäppning 85 - 125cm Det svarta Midje stödet är tillverkade av högsta kvalitet neopren, täckt med stretch nylon på båda sidorna för komprimering och värmeisolering, som bidrar till att förbättra blod circulationen. Den kombinationen ger en terapeutisk behandling till muskler som smärtar eller är skadade. Den justerbara kardborrbandet försäkrar bekväm passform och stabilisering. Neopren är ett töjbart, flexibelt och bekvämt material som håller värmen inne, men låter fukt (svett) komma ut. Du inte bara ser bra ut att bär dem, men också får dig att må bättre genom att befria muskelspänningar och trötthet genom ökad blodcirkulation. Idrottsmän använder ofta magnetisk terapi för befrielse från smärta och värk samt för att minska svullnad och hålla sig i trim Det lindrar med naturens egen medicin välgörande värmebehandling. Dessutom är det konstruerat för att ge rejält stöd för nedre delen av ryggen. Ändå är det flexibelt och ger god rörlighet. Ger dessutom bättre hållning. För både män och kvinnor. Storleken justeras enkelt för att passa alla. Om företaget -Bästa kund! Vippon är ett friskvård&hälsoföretag som erbjuder ett brett utbud av marknadens bästa produkter vid besvär eller förebyggande egenvård. Vi har noggrant valt ut marknadens bästa och mest kvalitativa produkter för dig med smärta eller som önskar förebygga framtida besvär. Alltid Fraktfritt vid 500kr Leverans 1-3 dagar.

... eller prova att söka på ryggbälte svankstöd s m l sensiplast