Quantcast
Till salu inom: ”

maricci väska äkta skinn läder italy säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

väska

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jättefin Mulberry väska i färgen oak. Stor och rymlig. Inuti är det råskinn,, fack med dragkedja och mulberry amulett. På undersidan är det tassar så den inte står direkt på mark. Hänge med hänglås och nyckel. Justerbar på sidorna om man önskar. Mailar fler bilder vid intresse! , Har fått väskan i present, men den blev inte så praktisk för mig, behöver en mindre modell. Har inget kvitto eller intyg. Jättefint skinn som luktar såå gott! Mått: 35x32x16. Aldrig använd. Kan skicka med post, rek post. Eller avhämtning.
Väskan erbjuder funktionell förvaring utan kompromiss. Försluts med dragkedja. Dubbla handtag i äktaläder upptill samt medföljande justerbar axelrem. En avtagbar axelrem av skinn erbjuder extra flexibilitet. Fodrad insida i textill som innehåller 2 interna glidfickor. Bredd:35cm Höjd:25cm Blixtlåset och den förstärkta konstruktionen håller din MacBook Pro eller Ipad i säkert förvar. Passar utmärkt till Ipad eller 13" laptop. Tilverkad av reptålig kalvskinn. #tags accessoarer,väskor,axelremsväskor,axelremsväska italiensk läder,ipad fodral, macbook pro fodral, fodral äkta läder, kalvskinn, laptop fodral, laptop väska,väska
Säljar min italienisk soffgrupp som är äkta läder i färgen mocka. Soffgruppen köptes i Göteborg från en italiensk möbelbutik och består av 3 sits + 2 sits + fåtölj + pall. Ny pris för allt var 55000kr och säljes nu för 25000kr på grund av flytt. Priset kan diskuteras vid snabb affär. Jag säljer även soffbordet som är med på bilden. Finns även tv bänk och sidobord i samma serie. För mer info och bilder tveka inte att kontakta mig.
Maricci väska äkta skinn/läder Italy
Maricci väska äkta skinn/läder Italy