Quantcast
Till salu inom: ”

ryggsträckare säljes

F
F
F

Tidigare annonser till salu

"Ryggsträckare rekommenderas till dig som har rygg-, höft- och knäbesvär. Den kan även användas förebyggande, efter en hård träningsperiod eller bara som en bra och skön sträckare. Förutom att den avlastar anklar, knän, höfter och ryggens diskar och kotor, kan denna position också lösa upp fastlåsta kotor då kotorna sträcks ifrån varandra istället för att tryckas emot. Kotorna får en unik möjlighet att slappna av och samtidigt dra till sig ledvätska och näring till brosket." Obetydligt använd. Maila för mer info. BVSA.
"Ryggsträckare rekommenderas till dig som har rygg-, höft- och knäbesvär. Den kan även användas förebyggande, efter en hård träningsperiod eller bara som en bra och skön sträckare. Förutom att den avlastar anklar, knän, höfter och ryggens diskar och kotor, kan denna position också lösa upp fastlåsta kotor då kotorna sträcks ifrån varandra istället för att tryckas emot. Kotorna får en unik möjlighet att slappna av och samtidigt dra till sig ledvätska och näring till brosket." Obetydligt använd. Oerhört lätt att montera.
Träningsbänk - rygg. Mycket robust modell till ett kanonpris! Perfekt till ländrygg och ryggsträckaren, komplettera sedan även med att träna lite magmuskler så undviker du många ryggproblem. Bänken går även enkelt att fälla ihop vilken även gör den mycket enkel att förvara. Klarar användare upp till 125Kg Ord.pris:999 Du kan även köpa den direkt över disk i vår lagershop på Gässlösavägen 35, Borås. Öppet mån - fre 08.00 - 18.00
Jag säljer en obetydligt begagnad ryggsträckare från Abilica. Den fungerar utmärkt för att lindra ischias eller andra ryggproblem. Jag hade själv stor nytta av den innan jag opererade mitt diskbråck, men behöver den inte längre. Den fungerar så att man ställer sig i den och sedan tippar över så att man hänger i fötterna. För mer information hänvisas till Abilicas hemsida: http://abilica.se/sv/abilica-stretch/ Nypris ca 3000 kr Ryggsträckaren hämtas hos mig i Västerås.
Kontruerad för att förhindra - lindra - och läka ryggproblem. När ryggen är utsträckt och avslappnad så ger detta en mycket stor positiv effekt på trötta- ansträngda- värkande ryggar. Se speciellt bild 3+4 där visas hur denna fästes runt HELA dina smalben. Du kan hänga hur länge som helst utan att få ont. (Det får man med endast rullar fram!) Inställbar efter alla längder och vikter. Lite använd! Jag har en lika dan själv som jag älskar. Använder denna några minuter då och då och mina ryggbevär har försvunnit. Detta var min pappas.