Quantcast
Till salu inom: ”

sängar säljes

Plädarfilt

Örnsköldsvik

Tidigare annonser till salu

Endast ett hundratal meter från Vesterhavet med sin breda sandstrand och 1 km från Blåvand centrum ligger detta trevliga semesterhus. Här kan man njuta av semestern i fulla drag. Till detta bidrar bubbelpoolen, bastun och de många tekniska faciliteterna. Inredningen är modern och smakfull med bekväma möbler. I alla sovrum finns komfortabla sängar. Både från allrummet och köket/matavdelningen finns utgång till den 100 m2 stora terrassen, som omger tre av husets sidor. Här kan man naturligtvis solbada och koppla av.
Njut av den härliga utsikten över havet, solnedgången och det natursköna och lugna området! Det har ni möjlighet att göra när ni bor i detta fritidshus, som dessutom ligger nära både Ebeltoft by och stranden. Detta fina hus med hög standard är flott inrett, har fina sovrum med bra sängar och ett imponerande badrum med både bubbelpool och bastu. Semestern kan njutas på den stora träterrassen, där det också finns möjlighet att finna skugga, om solen blir för stark. Kom också ihåg att besöka Ebeltoft by med de små, trivsamma gatorna med massor av butiker och matställen.
På den nordligaste delen av Als, nära stranden, ligger detta stora hus med hög standard. Här finns många aktivitetsmöjligheter såväl ute i naturen som i själva huset. De många sovrummen med bekväma sängar och de två fina badrummen gör huset lämpligt för flera familjer, som vill semestra tillsammans. Det stora poolrummet, som man kan nå från allrummet, kommer utan tvekan att användas under många timmars lek i swimmingpoolen och avkoppling i bubbelbadet. Dessutom har huset bastu, så det finns många möjligheter att ha det skönt.. Huset ligger på en hörntomt med gräs, med goda möjligheter för bollspel. De minsta kommer nog att uppskatta lekredskapen. Vatten inkl.
Mitt i Hejlsmindes fritidshusområde ligger detta semesterhus med swimmingpool. Huset har en stor trädgård i ett lugnt område. I närheten finns en stor lekplats. Huset är trevligt med fina möbler och sängar. Det finns 2 badrum, vilket gör det perfekt för två familjer att bo tillsammans. Av husets många faciliteter är swimmingpoolen samlingspunkten. Här kan man ta en skön simtur. Hela huset är praktiskt inrett med bekvämligheter som gör semestern avkopplande. Området runt huset har en varierande natur med flera naturstigar till skog och strand. Dessutom är det endast en timmes bilfärd till Legoland, Lejonparken och fjordsegling.
Håll ögonen öppna efter Derek Zoolander (Ben Stiller) som tre gånger utsetts till årets manlige modell hos VH1. Han blir rejält tagen på sängen när den Hippie-hippa Hansel (Owen Wilson) glider in och stjäl årets pris. Den onde modegurun Mugatu (Will Ferrell) tar tillfället i akt och försöker göra Derek till en mördarmaskin. Det är en välplanerad konspiration och endast med hjälp av Hansel och några väl valda tillbehör som Matilda (Christine Taylor) kan Derek göra tillvaron säker för manliga modeller i hela världen.