Quantcast
Till salu inom: ”

sängskåp liggande säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

SEAS h392

Västra Götalands län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ett sängskåp är perfekt om du bor trångt eller vill ha en bekväm extrasäng som inte tar stor plats! Pga utflyttad dotter säljer jag nu mitt fräscha sängskåp från Sovcomfort. Sängskåpet är liggande och passar en 120 cm madrass. Det köptes från tillverkaren i maj 2009 och har använts i 1,5 år och nypriset är 16.000 kr exkl madrass. Demontering sker på plats av köparen och det medföljer en dvd med monteringsanvisningar. Priset för skåp och resårmadrass (IKEA) är 8000 kr och 7000 utan.
Pga flytt måste vi sälja detta. Mycket hög kvalité på detta sängskåp som är specialbeställd från snickeri med automatisk utfällning/infällning av ben. Resårmadrass samt bäddmadrassen från Sängjätten också av hög kvalitet. Dessutom en specialsydd sängkappa. Madrassen är 90x200 cm Måtten är: L 210 cm, H 110 cm, D 50 cm. Passar utmärkt att ha som exvis tv bänk i vardagsrummet. Nypris för 1- år sedan var 18 000 kr Finns att hämta på Söder.
Vitlackat sängskåp med bokhylla och garderob. Sängen som är placerad liggande under bokhylledelen är 105 cm bred. Hyllan i garderoben fungerar även som sängbord. I bokhylledelen finns tre stycken spotlights och sänglampa finns inbyggd i sängskåpsmodulen. Måtten är: djup 46cm (med sängen nedfälld 126 cm) bredd 280 cm och höjd 214 cm. Nypris är ca 30000:-. Köparen står för nedmontering, transport och uppmontering. Tillverkaren (www.sovcomfort.com) erbjuder tjänsten att demontera, transportera och bygga upp sina skåp och kostnaden för att göra det blir ca 10 000:- för detta skåp.
Ovanligt liggande sängskåp, i mycket bra skick från sovcomfort i Stockholm, med hyllplan och halogenbelysning, säljes inkl en 90cm resårbotten och bäddmadrass. Mått: b220, h200, d50 Nypris för sängskåpet samt resårbotten med bäddmadrass var 40.000 kr, men säljes nu för 6800 kr pga flytt. Sängskåpet är mycket sparsamt använd då den endast stått i ett gästrum, och är i nyskick. Passar för den trångbodda eller i gäst/tonårsrummet. Nedmonterad och klar för avhämtning!
Grålackerat liggande sängskåp av märket SovComfort. Sängskåpet är anpassat för en 120-säng. Sängskåpet är i fint skick. I sängskåpet finns läslampa och i hyllan spots. Bäddmadrass, kuddar och täcke får plats i sängskåpet när detta stängs och fästs med tillhörande spännband. Sängskåpet mäter i stängt läge: B: 215 cm H: 215 cm D: 50 cm Sängskåpet monteras ner av mig i fyra huvuddelar - hylla, sängskåp, säng, lucka - och hämtas i gatuplan. Utöver huvuddelarna tillkommer belysning och 4 st lister Säljes för 5000:-