Quantcast
Till salu inom: ”

sängskåp 160 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

SÄNGSKÅP

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Sängskåp från Sovcomfort 160cm bred pocket medium resårmadrass och 5 cm tjock bäddmadrass allt från Sovcomfort. Renslipat skåp i furu. Yttermått på skåp. 210 cm hög 170 cm bred 44 cm djup Med sängen utfälld går det 220 cm från skåpets bakkant till sängens yttersta kant. Skåpet är monterat och jag hjälper till att montera ned och förklarar hur man monterar ihop. Jag kan också hjälpa till vid montering mot timersättning. Skåpet monteras isär men sängen har måttet 160*200cm och går ej att dela, tänk på detta vid transport.
Bäddmått 160 med säng Diamant fast 160x200. Sängskåpet i bokfaner (polerad ), modellen kallad comfort, Sidogarderob och armaturer, betalade 2001 SEK 34.000 för detta. Skicket på sängen och skåpet är bra, armaturerna har slutat funka men går säkert att fixa jag vill ha 2000 Sek för alltihop, viktigast är att ni kommer hit till kungsholmen ( våning 1 ) och hämtar allt innan den 25 Mars. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Skaffa inte en större bostad, köp ett sängskåp. Superpraktisk lösning för att kunna använda rummet även till annat. Bara slå igen skåpet och sängen är "borta". Sovcomfort Artline 160 i valnöt med deras bästa säng "Diamant". Har både spotlights och läslampor inbyggt. Nypris ca 40.000 kronor. www.sovcomfort.com Sovcomfort monterar ner, flyttar och installerar skåpet inom stor Stockholm för 3400 kr. De är serviceminded och superproffsiga så det är den problemfria lösningen. Yttermåtten är höjd 214 cm, bredd 169,8 cm och djup 50 cm (med nedfälld säng 227 cm).
Vi säljer nu vår sovrumsinredning pga renovering. Det som är kvar består av: sängstomme 160×200 cm, två sängskåp 40 cm djupa × 50 cm breda och en byrå som är 40 cm djup ×50 cm bred × 125 cm hög. Möblerna har några år på nacken och har lite märken här och där, men inget som syns särskilt mycket. Förutom den höga byrån, den har ett märke längst ner mot golvet på ena sidan. Ingen madrass medföljer.
Stor och trivsam etta på femte våningen nära Södra station och t-bana Skanstull finnes. Stor ljus hall med gott om förvaringsutrymmen. Nyrenoverat, helkaklat badrum med badkar. Fiskbensparkett i hall och vardagsrum. Genomgående ljusa färger. Rymligt kök, ny spis, gott om förvaringsutrymmen med sittplats för 6-8 personer och utsikt mot grönområde. Ett vitt klassiskt 160 sängskåp med speglar ingår i bytet. Tillgång till livsmedelsbutik i huset. Tvättstuga och förrådsutrymme finns på nedre botten.