Till salu inom

"s-g-son konstnär clown tavlor säljes"

Tranås
Igår

Antik Tavla

5 000 kr
Citiboard
Växjö
Idag

Unik handmålad tavla

1 900 kr
Blocket.se
Filipstad
Idag

Diverse heminredning rensas

700 kr
Blocket.se
Knivsta
Idag

Tavla

150 kr
Blocket.se
Knivsta
Idag

Tavla

150 kr
Blocket.se
Norrköping
Idag

Tavlor "Cosmos"

200 kr
Blocket.se
Butik Borås
Idag

TagHeuer Carrera Calibre He...

61 900 kr
Blocket.se
Sandviken
Idag

Diverse leksaker Bilar Bilb...

100 kr
Blocket.se
Butik Borås
Idag

Omega Speedmaster Grey Side...

72 900 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

CLOWNEN JAC

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 år
INBUNDEN(Skyddsomslag) Bra Böcker. Tryckår 1982. 428 gram. Bok i mycket fint skick.Skyddsomslag ganska bra skick. Färgen lite nött, .Clownen Jac Trabac är en av världens mest berömda scenartister. Han kallas också Clown Skräck eftersom han har en märklig förmåga att gestalta skräck på scenen. Att skräcken är äkta inser inte publiken. Jac kommer ursprungligen från enkla förhållanden i Sverige och heter egentligen Nathan Borck. Efter att ha gjort inbrott i en guldsmedsaffär rymde han som ung till Amerika där han alltså blivit en mycket populär artist. Clownen Jac är en rik roman. Det tragiska porträttet av den åldrade clownen som får publiken att skratta åt hans ångest och fasa är oförglömligt. Den amerikanska nöjesindustrin beskrivs med satirisk kompromisslöshet och genomskådande distans. Konstnärens villkor i det moderna samhället är det genomgående temat, men trots de stora existentiella frågor som berörs är det ingen svårläst bok. Bergmans genomskådande blick och svartsynta formuleringsförmåga gör läsningen till en omskakande upplevelse. Clownen Jac utkom 1930. Den blev Hjalmar Bergmans sista roman, han dog året därpå, 47 år gammal. Romanen skrevs ursprungligen som en radioföljetong och sändes hösten 1930. Författaren medverkade själv.
16 kr
Bokbörsen.se

MEGA TAVLA "tillfälle"

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
En underbar tavla " personlig åsikt" som vill komma till ett annat hem på grund av flytt. Tavlan mäter i mått ca: 2,5m x 1,5 m. Duken är osignerad men den är med stor sannolikhet målad av en Rysk konstnär i slutet av 1800 eller början av 1900- talet, enligt utsago av National museet 1986. Ljuset som ni ser på vänster sida kommer från ett fönster. Tavlan kommer att säljas till högstbjudande dock minst det pris som anges i annons. En liten spricka/reva har uppkommit vid det vänstra hörnet. Ålders spricka ? För mer info sänd mejl.
21 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Jönköping

2 st. Sven-Eric Grafström tavlor

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Två underbara UNIKA som är helt fantastiska i Grafströms unika färger och teknik. Den stora målad 1977-03-29 storlek 72x61 den lilla målad 1977-11-03 storlek 38,5x33 Båda tavlorna är signerade och har var sitt äkthetsintyg signerat av konstnären. Båda tavlorna har identiska ramar och är inramade av konstnären själv. Två liknande tavlor finns på Sävsjös konstgalleri: en från 1974 och en från 1980. http://www.savsjo.se/toppmeny/kulturfritid/galleri.4.5f9357801360cd63909193.html Säljes endast tillsammans! 5000 eller bud.
5 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Göteborg

Kirkeby tavla / inramad från Louisana RARITET

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Annonstext: Säljer nu en av mina favorittavlor / inramad från Louisana ( man kunde köpa konst från utställningen färdiginramade) vi köpte den dyrt vid den stora Per Kirkeby utställningen 2008. Säljes endast pga flytt och det gör ont i hjärtat. Det är verkligen svårt att göra sig av med den här fantastiska tavlan. En stark utställning med stor konst var det. Vi har haft den hängande i hallen och älskat den varje dag. I Kirkebys konst hittar man den eviga livskampen. Skönheten mot odjuret. Det mörka mot det ljusa. Med svindlande starka färger, att man måste knipa ihop ögonen för att kunna se. Medan man fysiskt förnimmer den natur som är ständigt närvarande i hans verk. En flod. En klippkant. En solnedgång. Nordens största nu levande konstnär. Hämtas upp i centrala Göteborg/ först till kvarn! Mått 40 x 70 Tveka inte att höra av dig vid frågor Pris: 800 kronor
800 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Göteborg

Fantastisk Lisa Larsson tavla

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
På grund av utlandsflytt måste jag nu sälja min ögonsten. Tavlan är målad av den unga och talangfulla konstnären Lisa Larsson. När hon hade vernissage i våras såldes alla tavlor första timman. Se detta som en investering inför framtiden då värdet ökar hela tiden! 170×170 cm, Oil on canvas. Konstverket säljes för 25 000:- eller högstbjudande! OBS, endast seriösa spekulanter http://www.studiolisal.com/ https://www.facebook.com/lisalarssonart
25 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj