Allt till salu inom "värde tavla g-son konstnär"

Sortering:
Enköping
Idag

Volvo V70 1.6D DRIVe Summum

85 500 kr
Blocket.se
Svedala
Idag

Fransk bulldog leveransklara

18 000 kr
Blocket.se
Hallsberg
Idag

Eivin Granath tavlor Örebro

300 kr
Blocket.se
Lidingö
Idag

Clipper Ossi Gröndahl 1978...

500 000 kr
Blocket.se
Butik Umeå
Idag

Bürstner Elegance 910 G Mer...

1 899 000 kr
Blocket.se
Idag

HELT NY PARFYMBOX - ALIVE

300 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Badrum  ·  Södertälje

SMEDBO exklusiv badrumsserie värde 3500kr

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Säljer en tavla med uppsatta smedbo Cabin i borstat krom av värde 3500kr. OBS! I ringarna på tavlan så följer det med tvålfat och tandborstglas. Fick ingen användning av det då min nya lgh redan har Smedbo i badrummet. Smedbo är ett exklusivt fabrikat som är av finaste kvalité. Se deras hemsida http://www.smedbo.se/products/cabin.aspx?material=Brushed%20Chrome Säljes för högsterbjudande. (inga skambud) Vill bli av med tavlan innan annonsen går ut.
0 kr
Blocket.se
Historiska föremål  ·  Dalarnas län

Gustav Vasa Tavla (Ej använtas)

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Hejsan. Jag säljer en Gustav Vasa tavla. Vet inget om den mer än att det är min mormor som äger den och har stått på vinden flera år. Men tror denna har ett högt värde på marknaden. Den har några skavanker nertill men den är ju som sagt väldigt gammal. Bilderna säger det mesta. O.B.S! Min mormor kan höra lite dåligt så tala tydligt om ni ringer henne för hon vet mer om tavlan. Avhämtas i Bispberg,4km från Sätersmed rondellen (Bispbergs Vgsk). Följ skylt upp i Bispberg. Priset är prutat då tavlan blir av mycket värde!
3 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Vackra Egyptiska papyrus tavlor

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Säljer två fantastiska Papyrus tavlor köpta på en ateljé i Kairo, då vi bytt färgtema hemma. De är målade av Adel, F, en välkänd konstnär i Egypten. Den blåa färgen som de är målade i innehåller något ämne som lagrar ljus för att sedan i mörker lysas upp (diskret men gör tavlorna levande på ett unikt sätt). Ganska svårt att förklara, de måste ses. Fotona på tavlorna gör dem ej rättvisa. Papyrus-bilderna är inramade med ram från Ikea som självfallet kommer med. Jag säljer helst båda tavlorna tillsammans, och då till mindre än hälften av vad jag betalade. Pris för båda tavlor: 1500 kr Om man endast vill köpa en tavla: 850 kr
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj