Quantcast
Till salu inom: ”

värde tavla g-son konstnär säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tavlor

Uppsala
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer en tavla med uppsatta smedbo Cabin i borstat krom av värde 3500kr. OBS! I ringarna på tavlan så följer det med tvålfat och tandborstglas. Fick ingen användning av det då min nya lgh redan har Smedbo i badrummet. Smedbo är ett exklusivt fabrikat som är av finaste kvalité. Se deras hemsida http://www.smedbo.se/products/cabin.aspx?material=Brushed%20Chrome Säljes för högsterbjudande. (inga skambud) Vill bli av med tavlan innan annonsen går ut.
Hejsan. Jag säljer en Gustav Vasa tavla. Vet inget om den mer än att det är min mormor som äger den och har stått på vinden flera år. Men tror denna har ett högt värde på marknaden. Den har några skavanker nertill men den är ju som sagt väldigt gammal. Bilderna säger det mesta. O.B.S! Min mormor kan höra lite dåligt så tala tydligt om ni ringer henne för hon vet mer om tavlan. Avhämtas i Bispberg,4km från Sätersmed rondellen (Bispbergs Vgsk). Följ skylt upp i Bispberg. Priset är prutat då tavlan blir av mycket värde!
Säljer två fantastiska Papyrus tavlor köpta på en ateljé i Kairo, då vi bytt färgtema hemma. De är målade av Adel, F, en välkänd konstnär i Egypten. Den blåa färgen som de är målade i innehåller något ämne som lagrar ljus för att sedan i mörker lysas upp (diskret men gör tavlorna levande på ett unikt sätt). Ganska svårt att förklara, de måste ses. Fotona på tavlorna gör dem ej rättvisa. Papyrus-bilderna är inramade med ram från Ikea som självfallet kommer med. Jag säljer helst båda tavlorna tillsammans, och då till mindre än hälften av vad jag betalade. Pris för båda tavlor: 1500 kr Om man endast vill köpa en tavla: 850 kr