Allt till salu inom "saab veteranbilar"

Sortering:

Tidigare annonser till salu

Bilar  ·  Mark

Saab 99 2.0L

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Skattebefriad veteranbil. Bra ämne för renovering. Snygga fälgar och eftertraktade USA-lysen. Rost vid infästningar för sidospeglar och på skärmar, innertaket har kollapsat och är därför häftat för att sitta uppe. Bra mönsterdjup på sommardäck, inga vinterdäck. Ej besiktigad. Ring inte om du tänker pruta innan du sett bilen i verkligheten, om du egentligen vill ha en röd bil, eller om du tror att en bil från 1974 är i nyskick. Ring däremot gärna om du vill komma och titta på bilen eller har några frågor som inte besvaras av annonstexten. Prutbart vid smidig affär.
7 000 kr
Blocket.se
Bilar  ·  Arvika

Saab 93 1956

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Säljer min veteranbil,det ä n Saab 93 1956. Den är påkostad c:a 25000:-. Det finns en del jobb kvar på den men alla delar finns. Har också en skrotad 56a så det finns massor av reservdelar. Bilen är lackad både ut och invändigt. Är du intreserad så skicka ett bud via mail. Kommer att ha bilen ute på annons i 1 månad, 1 november kommer jag att svara på alla seriösa bud.
25 000 kr
Blocket.se
Bilar  ·  Västmanlands län

Saab 900 se 2,0T 5d Talladega -97

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 27 dagar
Fin bil i bra kondition som går mycket bra, samma körkänsla som i en ny bil. Nybes, SoV sommardäcken nya i sommras, turbo, elhissar runt om, klimatanläggning, värme i stolar både fram o bak, skinninredning, löstagbar dragkrok, baggagerumsmatta, saabs stereo förberedd för cdväxlare, ny bränslepump, ny termostat, nya lyftkolvar både fram o baklucka, nytt batteri 4års garr. Talladega var toppmodellen hos saab med extra stabillitet för bättre väghållning. Spar bilen i 10 år så har du en udda veteranbil.
15 800 kr
Blocket.se
Bilar  ·  Gävleborgs län

Camaro IROC Z, BYTE, lågmilare, svensksåld -89

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Sista chansen innan vintervilan! Superfin Chevrolet Camaro IROC Z 1989, V8, 350 (5,7L) TPI, aut, 248 hk, T-top, röd, ljusbeige halvläder, svensksåld, otrimmad pigg originalbil, lågmilare, endast 3970 sommarmil. Lättkörd och bekväm, känns och ser ut som en nyare bil. Bytt bl.a generator, kolkanister, luftpump, tändstift, 8st spridare. Har ägt bilen sedan -95. Eventuellt tages hel eller del-byte nyare sportigare familjebil t.ex Saab Aero, Volvo T5 , Audi eller veteranbil/samlarbil/sportbil/jänkare/cab/van eller annat. Bytespris 129000kr. Lägger till max +50000kr för dyrare inbytesbil. Prutmån vid snabb kontantaffär. Besiktigad i juli u.a. Endast seriösa!!
129 000 kr
Blocket.se
Bilar  ·  Hallands län

Saab 99 5vxl veteranbil -82

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Ska sälja min saab då jag har köpt en annan bil och denna bara står. Fick en 2:a på besiktningen på ett läckande bromsok så det är det ända som behövs fixas för att få den helt fungerande. Inget annat strul med den! sprillans nya fjädrar runtom på bilen även sprillans nya däck på Ronal fälgar. M+s däck på plåtfälgar finns och följer med . Bilen är i bra skick för sin ålder. mvh david
4 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj