Quantcast
Till salu inom: ”

saab veteranbilar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Saab 9 5

Umeå
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Skattebefriad veteranbil. Bra ämne för renovering. Snygga fälgar och eftertraktade USA-lysen. Rost vid infästningar för sidospeglar och på skärmar, innertaket har kollapsat och är därför häftat för att sitta uppe. Bra mönsterdjup på sommardäck, inga vinterdäck. Ej besiktigad. Ring inte om du tänker pruta innan du sett bilen i verkligheten, om du egentligen vill ha en röd bil, eller om du tror att en bil från 1974 är i nyskick. Ring däremot gärna om du vill komma och titta på bilen eller har några frågor som inte besvaras av annonstexten. Prutbart vid smidig affär.
Säljer min veteranbil,det ä n Saab 93 1956. Den är påkostad c:a 25000:-. Det finns en del jobb kvar på den men alla delar finns. Har också en skrotad 56a så det finns massor av reservdelar. Bilen är lackad både ut och invändigt. Är du intreserad så skicka ett bud via mail. Kommer att ha bilen ute på annons i 1 månad, 1 november kommer jag att svara på alla seriösa bud.
Fin bil i bra kondition som går mycket bra, samma körkänsla som i en ny bil. Nybes, SoV sommardäcken nya i sommras, turbo, elhissar runt om, klimatanläggning, värme i stolar både fram o bak, skinninredning, löstagbar dragkrok, baggagerumsmatta, saabs stereo förberedd för cdväxlare, ny bränslepump, ny termostat, nya lyftkolvar både fram o baklucka, nytt batteri 4års garr. Talladega var toppmodellen hos saab med extra stabillitet för bättre väghållning. Spar bilen i 10 år så har du en udda veteranbil.
Sista chansen innan vintervilan! Superfin Chevrolet Camaro IROC Z 1989, V8, 350 (5,7L) TPI, aut, 248 hk, T-top, röd, ljusbeige halvläder, svensksåld, otrimmad pigg originalbil, lågmilare, endast 3970 sommarmil. Lättkörd och bekväm, känns och ser ut som en nyare bil. Bytt bl.a generator, kolkanister, luftpump, tändstift, 8st spridare. Har ägt bilen sedan -95. Eventuellt tages hel eller del-byte nyare sportigare familjebil t.ex Saab Aero, Volvo T5 , Audi eller veteranbil/samlarbil/sportbil/jänkare/cab/van eller annat. Bytespris 129000kr. Lägger till max +50000kr för dyrare inbytesbil. Prutmån vid snabb kontantaffär. Besiktigad i juli u.a. Endast seriösa!!
Ska sälja min saab då jag har köpt en annan bil och denna bara står. Fick en 2:a på besiktningen på ett läckande bromsok så det är det ända som behövs fixas för att få den helt fungerande. Inget annat strul med den! sprillans nya fjädrar runtom på bilen även sprillans nya däck på Ronal fälgar. M+s däck på plåtfälgar finns och följer med . Bilen är i bra skick för sin ålder. mvh david