Quantcast
Till salu inom: ”

kattungar borås säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Bonsaikatt
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Flickan söker nu ett nytt hem för vi har precis fått barn och hon är väldigt osäker på bebisen. Ska helst komma till ett hem där hon är själv eller en katt kompis. Här hemma har hon haft katt kompisar hela tiden. Hon är 2 år detta året men väldigt liten. Vill bara att hon kommer till ett bra hem där man har tid för henne o hon får den kärlek hon behöver. Har fått en kull kattungar men nu får hon p-piller.
Har fått ta det svåra beslutet att hitta ett nytt hem åt våran Molly, då min son fått allergi mot katt, hund och häst och fått stora problem utav detta. Molly är en kastrerad honkatt som snart är 3 år. Vi har haft henne sedan hon var kattunge. Innekatt. Går på lådan, använder sin klöspelare, varit ute i koppel. Hon är oerhört sällskaplig, kelsjuk och jättesnäll. Tycker om att vara med överallt och att ligga i knät. Har kattlåda (som är som ett "hus"), klöspelare, klosax, matskålar mm som följer med. Priset kan diskuteras, det viktigaste är att hon får ett varaktigt och kärleksfullt hem. Leverans kan ordnas, inom rimliga avstånd...
Här finns 4 Laktristroll som söker ett nytt hem. Vi är födda den 20 mars så vi är nu lite mer än 8 veckor. Lärt oss att äta egen mat har vi gjort och gå på lådan kan vi också, det har faktiskt inte hänt en enda olycka. Matte säger att vi är väldigt tillgivna och mysiga, vi är vana vid barn då vi har växt upp i en barnfamilj. Nu behöver vi snart flytta för vi börjar bli stora , vi kostar 150:- men ni måste vara riktiga djurvänner annars kommer vi inte. Finns det någon som tycker vi är söta tro ?
Hej!! Jag fick denna underbara varelse utav min kompis! men tyvvär så måste jag ge bort henne pga min hyresvärd:(. Jag bor i en student lägenhet. Hon är väldigt leksam, glad, nyfiken, hyper och huuur gosig som heslt! Hon är 12 veckor gammal. Alla katttillbehör hänger med såsom, transport väska+gosing underleg kattlåda med kattsand klösbräda kattborste Några leksaker Kattskål Kattmat= kattfoder+blötmat! Allt detta för endast 500kr!