Quantcast
Till salu inom: ”

sachs madass säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tänkte sälja min moppe pga flytt. Har varit avställd sen hösten 2010 men startad med jämna mellanrum. Minns inte det exakta miltalet men tror det är runt 60 mil. Det som behöver göras är att byta batteri då det gamla är stendött samt att en skruv saknas till choken. Annars är det inga fel på den men sadeln är lite solblekt. Hjälm samt skivbromslås med larm medföljer. Vill bli av med den men inga skambud. Då fixar jag den och säljer den i vår istället.
Säljer nu min pärla som jag har vårdat mycket väl. Det är en 2008. Det är en 4-växlad, 4-taktare så den låter precis som en motorcykel! Den är helt otrimmad och går i cirka 60 km/h. Både el och kickstart. Den är nyservad. Det är svårt att beskriva denna unika och fräcka moped, den står verkligen ut i mängden. Den förtjänar verkligen ett besök, jag kan nästan garantera kärlek vid första ögonkastet. Billigare vid snabb affär, mer info och bilder kan skickas vid intresse. Jag nås via mail och telefon.
Hej! Jag säljer nu min Sachs Madass årsmodell 2010 som endast gått 296 mil. Det är en 4-taktad EU-moppe och drar minimalt lite brännsle samtidigt som den låter underbart. Mopeden är i originalskick(förutom backspeglarna som är borttagna för tillfället men följer givetvis med), välvårdad, alltid stått under tak och har aldrig varit trimmad. Alla papper finns. Om du har frågor så tveka inte på att fråga. Du når mig via mail, SMS och telefon. OBS, jag går i skolan från 8 till halv fyra så då jag hör av mig så fort det går.
Dags att sälja mopeden när man nu har skaffat egen bil. Moppen har stått i två säsonger utan att ha använts men jag har nu satt i ett nytt batteri och mopeden fungerar som den ska. Säljs i befintligt skick. 50cc motor (Alla originaldelar sitter på). Elektroniskt övervarvningsskydd vid 45km/h. 4 Växlar Otroligt bra moped. Välkommen att testa den. Billigare vid snabb affär. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Mopeden har varit i min ägo sedan 2005. Den är smått modifierad med flyttade framblinkers då dessa var de mest utsatta delarna på mopeden. Annars är den måttligt stylad och varvtalsbegränsaren är bortkopplad. Den har även bättre luftfilter och större munstycke. Allt annat är orginal. Alla orginaldelar följer givetvis med samt lite annat småplock. Batteriet är bytt i vintras och har underhåll-laddats sedan dess. Pris: 9500 bvsa