Quantcast
Till salu inom: ”

sachs madass återförsäljare säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Sachs Madass klass1 " specialbygge" Årsmodell: 2007 Mätarställning: 5 mil Färg: svart Typ: Moped/EU-Moped Info: Specialbygd Sachs madass! Nu sitter det en ny 125cc race motor med mikuni vm förgasare oljekylare samt Harris avgassystem. Denna motor är endast monterad provstartad och injusterad för bästa prestanda! Denna är typad som klass1 moped men är ej laglig att framföra som detta p.g.a för stor kubik samt på tok för mycket hästkrafter!!!!! Obs! Denna modell finns i 125cc som standard från Sachs så det är inga problem med bromsar och prestanda! Denna finns på kyrkhagsvägen 6 14144 Huddinge för mer info 08-7076022 eller 0739202924
Nu ska jag sälja min Sachs MadAss från 08 som har gått 240mil, ett lås och 2st hjälmar ingår med moppen. Låset kommer från Abus och den första hjälmen är en helt vanlig integralhjälm och den andra hjälmen har en lite mer retro look över sig. Jag har även ändrat lite små detaljer. - Nya blinkers - Nya backspeglar (Finns kvar om det behagas) - Borttagna reflexer (Finns kvar om det behagas) - Ny bytt batteri sen i våras -Den ända defekten med moppen är att el-starten glappar men den startar ändå på första kicken så jag tycker inte att det är något större fel med det. Ring eller maila.
En mkt fin svart Sachs Madass utan motor och strippad på elen säljes, hade tänkt bygga en dirtbike med fiddy motor vilket passar utmärkt till ramen men säljer pga tidsbrist. Man kan bygga en riktigt cool mc med ex en 125cc motor eller större, använder honda fästen så många motorer passar. Det är en mkt robust och hållbar konstruktion som lär överleva dess ägare. Absolut 100% rostfri. Däck, bromsar, ram, avgasskrök, sadel, dämpare, kedja är i ett mkt gott skick nästintill nyskick. Lampor elkablage medföljer liksom original nyckel till styrlås och tanklock. Tyskimporterad därav fanns inga papper på den. Ram nummer finns för ev ktr. Först till kvarn eller högst bjudande.
Säljer en Sachs Madass -07 i fint skick. En otroligt snygg och smidig EU-moped! Det är en 4-taktare som går otroligt tyst och fint. Har gått drygt 400 mil enligt mätaren. Jag köpte den och har kört till och från jobbet före och under sommaren men får nog inse att jag är för gammal och stel för den här typen av moped (snart 40). Mopeden är otrimmad och oskruvad och i bra skick. Tre ägare inklusive mig. Mopeden har under min ägarperiod fått: Ny olja Pakethållare och packväska Givi Compact. Nya blinkers fram och bak. Ny framlampa inklusive fästen. Nytt, något högre styre. Alla orginaldelar finns kvar och går att återmontera. Fler bilder finns.
Sachs Madass 125:a Mätarställning ca 7 mil Årsmodell 2008 4-takt Cool och rolig, men pga av tillökning i familjen måste den bort. EJ påställd Helförsäkring ca 3000/år Har stått som utställning ex hos återförsäljare därav det låga mil antalet.