Till salu inom

"sachs madass återförsäljare säljes"

Butik Falköping
Idag

Extraktorgrenrör volvo 240,...

2 095 kr
Blocket.se
Sunne
Idag

Tempo Corvette trygg sachs

7 000 kr
Blocket.se
Butik Vänersborg
Idag

Volvo V40 T3/Automat/Moment...

199 900 kr
Blocket.se
Butik Umeå
Idag

Adria Action 361 LH

236 900 kr
Blocket.se
Stenungsund
Idag

Moped Sachs speedjet 50

1 000 kr
Blocket.se
Butik Falköping
Idag

/ Trimchip Volvo 940ltt Eko...

1 395 kr
Blocket.se
Butik
Idag

Frontskydd Nya Volvo FM

Blocket.se
Butik Kungälv
Idag

Kia Sportage 1.6 T-GDI AWD...

267 800 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Sachs Madass klass1 " specialbygge"

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Sachs Madass klass1 " specialbygge" Årsmodell: 2007 Mätarställning: 5 mil Färg: svart Typ: Moped/EU-Moped Info: Specialbygd Sachs madass! Nu sitter det en ny 125cc race motor med mikuni vm förgasare oljekylare samt Harris avgassystem. Denna motor är endast monterad provstartad och injusterad för bästa prestanda! Denna är typad som klass1 moped men är ej laglig att framföra som detta p.g.a för stor kubik samt på tok för mycket hästkrafter!!!!! Obs! Denna modell finns i 125cc som standard från Sachs så det är inga problem med bromsar och prestanda! Denna finns på kyrkhagsvägen 6 14144 Huddinge för mer info 08-7076022 eller 0739202924
12 900 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Ekerö

Sachs MadAss - 08 med tillbehör

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Nu ska jag sälja min Sachs MadAss från 08 som har gått 240mil, ett lås och 2st hjälmar ingår med moppen. Låset kommer från Abus och den första hjälmen är en helt vanlig integralhjälm och den andra hjälmen har en lite mer retro look över sig. Jag har även ändrat lite små detaljer. - Nya blinkers - Nya backspeglar (Finns kvar om det behagas) - Borttagna reflexer (Finns kvar om det behagas) - Ny bytt batteri sen i våras -Den ända defekten med moppen är att el-starten glappar men den startar ändå på första kicken så jag tycker inte att det är något större fel med det. Ring eller maila.
9 400 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Sachs Madass svart

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
En mkt fin svart Sachs Madass utan motor och strippad på elen säljes, hade tänkt bygga en dirtbike med fiddy motor vilket passar utmärkt till ramen men säljer pga tidsbrist. Man kan bygga en riktigt cool mc med ex en 125cc motor eller större, använder honda fästen så många motorer passar. Det är en mkt robust och hållbar konstruktion som lär överleva dess ägare. Absolut 100% rostfri. Däck, bromsar, ram, avgasskrök, sadel, dämpare, kedja är i ett mkt gott skick nästintill nyskick. Lampor elkablage medföljer liksom original nyckel till styrlås och tanklock. Tyskimporterad därav fanns inga papper på den. Ram nummer finns för ev ktr. Först till kvarn eller högst bjudande.
1 800 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Älvsborg

Sachs Madass -07

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Säljer en Sachs Madass -07 i fint skick. En otroligt snygg och smidig EU-moped! Det är en 4-taktare som går otroligt tyst och fint. Har gått drygt 400 mil enligt mätaren. Jag köpte den och har kört till och från jobbet före och under sommaren men får nog inse att jag är för gammal och stel för den här typen av moped (snart 40). Mopeden är otrimmad och oskruvad och i bra skick. Tre ägare inklusive mig. Mopeden har under min ägarperiod fått: Ny olja Pakethållare och packväska Givi Compact. Nya blinkers fram och bak. Ny framlampa inklusive fästen. Nytt, något högre styre. Alla orginaldelar finns kvar och går att återmontera. Fler bilder finns.
7 750 kr
Blocket.se
Motorcyklar  ·  Haninge

Sachs Madass 125 -08

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Sachs Madass 125:a Mätarställning ca 7 mil Årsmodell 2008 4-takt Cool och rolig, men pga av tillökning i familjen måste den bort. EJ påställd Helförsäkring ca 3000/år Har stått som utställning ex hos återförsäljare därav det låga mil antalet.
14 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj