Quantcast
Till salu inom: ”

salongsgevär säljes

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Har ett kulgevär i kaliber 22 (5.6X15LR) för mycket. Fick överta 1 huskvarna kulgevär i den kalibern av en granne. Geväret ser ut so om det vore i nyskick. Det är väldigt välvårdat för åldern.(inte en repa på det vad jag kan se) I licensen jag har står det Laddtyp-flerskott. Laddsystem repeter. Krav jaktexamen och att köparen får Licens för vapnet, då det är licenspliktigt. Se bort från Hittas vägbeskrivning den är felaktig! Eniros är den riktiga!
Har en Audi till salu, gör det själv eller reservdelsbil. Går kanon i motor och låda, startar alltid o går billigt (ca 0,7). Hastighetsmätaren fungerar ej (givaren är paj) och avgassystemet är av. Inte mycket rost och fräsch inredning, sommar och vinterdäck följer med. Obes och oskattad. Kan eventuellt byta mot nåt, fälgar till Volvo, salongsgevär eller nåt annat roligt, kom med förslag. Ring helst, kan inte kolla mailen så ofta men svarar när jag kan. mvh Daniel
Tre kikarfästen för frästa spår på vapnet, salongsgevär/luftgevär Två fästen för 1" tubdiameter Ett fäste för 22 mm tubdiameter Tillverkade av stål/aluminium, välgjorda.
Gevär i bra skick. Förkrigstid. Licens. Bud.
Salongsgevär köpes av erfaren jägare. Licens finns.