Quantcast
Till salu inom: ”

saltvattensakvarium säljes

Tidigare annonser till salu

Som rubriken lyder så säljer jag mitt saltvattensakvarium av märket clownhotell. Jag har haft det i ett år. Säljer det pga bristande intresse samt att det har blivit alg attackerat nu efter en långsemester och jag orkar inte ta tag i det. Det som medföljer är: Akvarium 58L Möbel av samma fabrikat. 6kg Levande sten. En räka och en frökenfisk. 4-5kg levande sand. Tester av alla slag. 4-5kg död sand som går att få levande. Bouyo WG310 Skummare. Nås helst via telefon. Mvh
Tjena! Måste nu tyvärr sälja mitt lilla Akvarium. Det som finns i akvariet är 1 eremit, 1 sjöstjärna, 2 turbosniglar och 2 clowner. Det tillkommer även 1 osmos som är nästan som ny, doppvärmare, finns även lite salt, saltmätare, ph, nitrat, fosfat och kalcium prover som bara är använda ungefär 10 gånger sammanlagt. Finns även en burk med fiskmat och en burk med korall mat. För allt vill jag ha 1500 kr, för mer bilder bara fråga så fixar jag nya.
Vi säljer nu vårat RSM i silver till högstbjudande pga brist av intresse. Det är ett akvarium som är perfekt för nybörjare pga allt är inbyggt redan på baksidan. Akvariet och bänken är i bra skick utan repor, akvariet kan köpas för sig eller med tillbehören. Vid snabb affär följer 3 clownfiskar med samt några sniglar. Tillbehör: artemiakläckare korallmat "flera" fiskmat filter fraggstenar hydro flo " sitter på pumpen" kol mm Ny hink(Stor) med levande sand samt ny hink med salt(Stor). Akvariumet: Har måtten 61x50x50 Extra lampo(LED belysning)r fram hälften vita och hälften blå. Samt en extra pump till höger av akvariet. säljes till högstbjudande eller 3500kr.Maila gärna vid frågor.
Säljer min knappt använda fina saltvattensakvarium pga av flytt! Säljer med alla JBL tester, utrustning samt extra pump, mat, håv, inredningskoraller samt bok. Ja allt du behöver för starta upp det! Om akvariet: Lågenergi lysrör, dubbel tystgående fläkt, LED-lampa, skummare, UV-ljus, doppvärmare och biofiltersystem (inkl vattenpump, filtervadd, filterpåse, biobollar och aktiv kol och keramiska ringar). Vill du ha min möbel så får du den utan extra kostnad! Säljer den till ett bra pris med tanke på allt som ingår!