Quantcast
Till salu inom: ”

samsung galaxy s4 säljes

Tidigare annonser till salu

Säljer en fin vit Galaxy Note 2 (N7100). Den är olåst och köpt 2/10-12 från SIBA på Väla. Den är i fint skick, med skärmskydd på från första dagen, hörlurar och laddare är oanvända. Jag skickar även med fyra skal, där ett är ett flipcover (ej Samsungs egna), sju skärmskydd och ett nytt bakstycke i "plast metall" (dock utan NFC). Säljer mobilen för att jag ska förlänga och ta S4:an om två månaders tid. Kan även tänka mig att byta mot en billigare mobil och pengar. Hör av er om det är något.
****WWW.CASE4YOU.SE**** Vi på Case4you AB säljer tillbehör för de flesta mobiltelefoner och surfplattor som finns ute på marknaden. - SNABB LEVERANS! - Galaxy S4 - S-line Silikon i olika färger - Finns i svart,rosa,transparent - Smart touch stylus pennor - ** Pris från 49:- ** Klicka på länken nedan Frakt tillkommer. Klicka på länken nedan för att komma direkt till vår hemsida! ****WWW.CASE4YOU.SE****
Jag säljer nu min helt nya och oanvända SamsungGALAXY S4! Jag vann telefonen på ett VIP-event som Samsung anordnade på mitt jobb och jag blev en lycklig vinnare som fick stå som ägare för denna telefonen, som släpptes på marknaden. Men då jag precis har köpt en ny telefon och håller mig till Apples produkter, så väljer jag nu att sälja denna. Telefonen är helt oanvänd med skyddsplast och dylikt kvar på, den är även olåst och levereras självklart med kartong och alla tillbehör.
Jag säljer min nya S4 pga att jag fått en Iphone genom jobbet. Telefonen är olåst och kan användas till alla operatörer. Jag har precis packat upp den ur postpaketet som syns på bilden och sigillen är självklart obrutna! Garantin gäller ett år från den 28 april 2013 då telefonen skickades från leverantören. Den billigaste jag har hittat på nätet kostar 6000kr så 1000kr att spara för dig som tänker köpa en Galaxy S4
Hjälper att sälja min pojkväns helt nya SamsungGalaxy s4. Då han inte vill ha den. Han har bara gått in på den för att kika hur den va inget annat. Den ligger hemma och väntar på någon som vill ha den =) Köpt med abonnemang men den är olåst. 1 års garanti finns. Laddare, hörlurar och handbok finns med. Skickas inte per post! Svarar alltid på mail Svarar i telefon efter kl 18.30 på vardagar. Ni som vill pruta behöver inte höra av er alls! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.