Till salu inom

"sandlåda med lock säljes"

Olofström
2 månader

Soptunna

Blocket.se
Stockholm
Igår

Swarovski Z8i 2.3-18x56 P S...

15 195 kr
ABC-Annons.se
Butik Nyköping
Igår

Skinnbyxor (med kevlar) "Od...

2 990 kr
Blocket.se
Motala
3 år

Sandlåda och picknickbänkar

400 kr
ABC-Annons.se
Haparanda
6 månader

Sandlåda

99 kr
Citiboard
Huddinge
Igår

Pillivuyt Decor Main Paris...

200 kr
Blocket.se
Nyköping
Igår

4 st glasburkar med tätslut...

100 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Katt  ·  Sundsvall

Flerfärgad bondkatt behöver nytt hem

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Hej jag har en katt som jag önskar att någon skulle vilja ta hand om. Pga ändrade familjeförhållanden och allergi som har uppkommit. Katten heter Selma och är 1 år den 7 Juni. Hon har varit inne katt hela tiden, är lite van med hund. Brukar träffa en hund som jag tar hand om ibland. Är rumsren och äter p-piller. Hon är glad och sprallig, rätt busig, sällskapssjuk ibland och vill gärna sitta i famnen och mysa. Har även lite kattleksaker som medföljer, tunnel,en liten klätterställning och massor med bollar, en transport bur i tyg och Sandlåda med lock på. 100:-
100 kr
Blocket.se
Transport  ·  Haninge

Sandlåda med lock sandlådor FODERLÅDA

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Multi-Sandbehållare 450 l Helt nya fina sandlådor i mjukt stötvänligt platmaterial. Hållbart spricker inte som gamla traditionella sandlådor. Lätt att tvätta bort klotter eller annan smuts. ** Kan levereras ut till kund uppfylld och klar för användning. (Gäller Stockholmsområdet). Tilläggspris. KAN ÄVEN ANVÄNDAS FÖR ATT FÖRVARA FODER I M.M. Finns i lager. Volym 450 l. Mått: Bredd 1190 djup 790 höjd 850/580 mm Pris tomlåda 2 200 kr plus moms.
2 750 kr
Blocket.se
Barnartiklar  ·  Boden

Barncykel och barnartiklar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Röd och grön trehjuling av märket whinter. Bra skick. Pris 200 kr. Sandlåda med lock ca 120 *120. Behöver oljas in men träet är inte förstört. Pris 100 kr. Röd plast babygunga. Pris 50 kr. Rejäl plast babygunga som kan "växa" med barnet. Ryggstöd och bygeln kan tas bort så barnet kan sitta utan stöd och gunga. Pris 100 kr. Endast lite solblekt. Grön plast gunga (gungbräda), för två barn. (finns ej med på bild), sitter mitt emot varandra på gungan som står på marken. Pris 100 kr. Sakerna hämtas. Skickas ej!!
0 kr
Blocket.se
Djurtillbehör  ·  Uppsala

Mycket fräsch hamsterbur + många tillbehör

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Hamsterbur med måtten 55x28x28 cm. Ljusblå botten och svart galler. Plaströr att springa i på utsidan av buren (går att montera av och på). Buren är mycket fräsch, min hamster har gått på låda. Tillbehör som medföljer: stort hamsterhjul, genomskinlig motionsboll med lufthål, två hus/toaletter med avtagbart lock, en röd i plast och en i keramik, en matskål, en vattenflaska, en röd sandlåda i plast, en upphängbar labyrint i tyg och en upphängbar metallpinne att fästa mat och godis på. Går även att hämta i Uppsala.
400 kr
Blocket.se

Kattlådor

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer två st fina sandlådor till katt, nästintill oanvända. Väldigt praktiska där sanden är svår att ta med sig ut, blir mindre skräpigt. Lådan till vänster har diametern 40 cm. 200 kr. Lådan till höger är något större och har måtten 60 cm lång i botten, med locket på är den ca 70 cm lång. 250 kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj