Quantcast
Till salu inom: ”

sandlåda med lock säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Diskmaskin

Falkenberg
Glaslåda

Trelleborg

Tidigare annonser till salu

Hej jag har en katt som jag önskar att någon skulle vilja ta hand om. Pga ändrade familjeförhållanden och allergi som har uppkommit. Katten heter Selma och är 1 år den 7 Juni. Hon har varit inne katt hela tiden, är lite van med hund. Brukar träffa en hund som jag tar hand om ibland. Är rumsren och äter p-piller. Hon är glad och sprallig, rätt busig, sällskapssjuk ibland och vill gärna sitta i famnen och mysa. Har även lite kattleksaker som medföljer, tunnel,en liten klätterställning och massor med bollar, en transport bur i tyg och Sandlåda med lock på. 100:-
Multi-Sandbehållare 450 l Helt nya fina sandlådor i mjukt stötvänligt platmaterial. Hållbart spricker inte som gamla traditionella sandlådor. Lätt att tvätta bort klotter eller annan smuts. ** Kan levereras ut till kund uppfylld och klar för användning. (Gäller Stockholmsområdet). Tilläggspris. KAN ÄVEN ANVÄNDAS FÖR ATT FÖRVARA FODER I M.M. Finns i lager. Volym 450 l. Mått: Bredd 1190 djup 790 höjd 850/580 mm Pris tomlåda 2 200 kr plus moms.
Röd och grön trehjuling av märket whinter. Bra skick. Pris 200 kr. Sandlåda med lock ca 120 *120. Behöver oljas in men träet är inte förstört. Pris 100 kr. Röd plast babygunga. Pris 50 kr. Rejäl plast babygunga som kan "växa" med barnet. Ryggstöd och bygeln kan tas bort så barnet kan sitta utan stöd och gunga. Pris 100 kr. Endast lite solblekt. Grön plast gunga (gungbräda), för två barn. (finns ej med på bild), sitter mitt emot varandra på gungan som står på marken. Pris 100 kr. Sakerna hämtas. Skickas ej!!
Hamsterbur med måtten 55x28x28 cm. Ljusblå botten och svart galler. Plaströr att springa i på utsidan av buren (går att montera av och på). Buren är mycket fräsch, min hamster har gått på låda. Tillbehör som medföljer: stort hamsterhjul, genomskinlig motionsboll med lufthål, två hus/toaletter med avtagbart lock, en röd i plast och en i keramik, en matskål, en vattenflaska, en röd sandlåda i plast, en upphängbar labyrint i tyg och en upphängbar metallpinne att fästa mat och godis på. Går även att hämta i Uppsala.
Säljer två st fina sandlådor till katt, nästintill oanvända. Väldigt praktiska där sanden är svår att ta med sig ut, blir mindre skräpigt. Lådan till vänster har diametern 40 cm. 200 kr. Lådan till höger är något större och har måtten 60 cm lång i botten, medlocket på är den ca 70 cm lång. 250 kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.