Till salu inom

"screwpull vinöppnare säljes"

Landskrona
6 år

Parti vinöppnare

5 000 kr
ABC-Annons.se
Norrköping
11 år

Lyxig Vinöppnare

389 kr
ABC-Annons.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Exklusiva vinöppnare

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Screwpull LM200 vinöppnare. Tillverkad av Le Creuset. Testvinnande proffsöppnare. Ny i etui med folieskärare. Nypris 1100,- säljes för 600,- Produkthemsida: http://www.lecreuset.co.uk/Product-Range-uk/Screwpull/Open/Everyday-Range/LM-200-Classic-Lever-Model/ Bordsöppnare Thorin Rapid tillverkad i Schweiz. Högkvalitativ öppnare för vinkällare eller bänkskiva. 900,-
0 kr
Blocket.se
Husgeråd  ·  Stockholm

Exklusiv vinöppnare, Screwpull, original

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Professionell vinöppnare (LM-2001) av högsta kvalitet i borstad aluminium med separat folieskärare och droppkork. Alla tre produkter ligger i en exklusiv trälåda och originalförpackningen är obruten med plastfolien kvar (således aldrig använd). 10 års garanti. Modellen hålls stadigt kring flaskhalsen likt greppet om handtagen på en tång. Den är gedigen i konstruktionen med bra passform på delarna. Spiralen som är smal, vass och teflonbelagd är mycket effektiv och skonsam mot korken. Nypris 1500:-
700 kr
Blocket.se

Humidor och Screwpull vinöppnare

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 18 dagar
Fin Screwpull humidor i presentkit med exklusiv Screwpull vinöppnare med bordsställ. Presentkartong medföljer. Aldrig använd. Perfekt present för speciella tillfällen.
850 kr
Blocket.se
Husgeråd  ·  Hallands län

Exklusiv oanvänd Laguiole vinöppnare

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
Du har nu möjlighet att köpa en helt oanvänd vinöppnare/screwpull av märket Laguiole. Laguiole vars korkskruvar alla är handgjorda och är att betrakta som de exklusivaste korkskruvarna i världen Utmärkt att ge bort som present, då den är helt oanvänd du får dessutom med den fina presentförpackningen.
300 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Vinöppnare, Screwpull LM-400B

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 30 dagar
Vinöppnaren LM 400-B (Metal) från Screwpull (helt oanvänd). Lm 400 är en mycket exklusiv och lättanvänd modell från Screwpull som kommer med en smidig folieskärare (se vidare omdömde och betyg på http://smartson.se/index.aspx?id=8941).
1 000 kr
Blocket.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj