Quantcast
Till salu inom: ”

screwpull vinöppnare säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Screwpull LM200 vinöppnare. Tillverkad av Le Creuset. Testvinnande proffsöppnare. Ny i etui med folieskärare. Nypris 1100,- säljes för 600,- Produkthemsida: http://www.lecreuset.co.uk/Product-Range-uk/Screwpull/Open/Everyday-Range/LM-200-Classic-Lever-Model/ Bordsöppnare Thorin Rapid tillverkad i Schweiz. Högkvalitativ öppnare för vinkällare eller bänkskiva. 900,-
Professionell vinöppnare (LM-2001) av högsta kvalitet i borstad aluminium med separat folieskärare och droppkork. Alla tre produkter ligger i en exklusiv trälåda och originalförpackningen är obruten med plastfolien kvar (således aldrig använd). 10 års garanti. Modellen hålls stadigt kring flaskhalsen likt greppet om handtagen på en tång. Den är gedigen i konstruktionen med bra passform på delarna. Spiralen som är smal, vass och teflonbelagd är mycket effektiv och skonsam mot korken. Nypris 1500:-
Fin Screwpull humidor i presentkit med exklusiv Screwpull vinöppnare med bordsställ. Presentkartong medföljer. Aldrig använd. Perfekt present för speciella tillfällen.
Du har nu möjlighet att köpa en helt oanvänd vinöppnare/screwpull av märket Laguiole. Laguiole vars korkskruvar alla är handgjorda och är att betrakta som de exklusivaste korkskruvarna i världen Utmärkt att ge bort som present, då den är helt oanvänd du får dessutom med den fina presentförpackningen.
Vinöppnaren LM 400-B (Metal) från Screwpull (helt oanvänd). Lm 400 är en mycket exklusiv och lättanvänd modell från Screwpull som kommer med en smidig folieskärare (se vidare omdömde och betyg på http://smartson.se/index.aspx?id=8941).