Quantcast
Till salu inom: ”

secto lampa blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Lampor

Västerås
Sänggavel

Sollentuna
Lampor

Norrköping
Lampor

Umeå
Golv lampa

Stockholm

Tidigare annonser till salu

Secto taklampa formgiven av arkitekten Seppo Koho. Skärmen tillverkas av formpressad björk, som sågas till ribbor. Ringarna är gjorda i flygplansfanér. Finns i obehandlad björk, vit (ytskiktet laminerat) och svart (ytskiktet laminerat) Priset avser björk Style in Home marknadsför och säljer exklusiva designade produkter för hemmet, såväl inomhus som utomhus, via nätet. Samtliga produkter är noga utvalda för att passa in i vårt "high-end" sortiment. Vi kvalitetskontrollerar regelbundet våra leverantörer och fabriker för att säkerställa kvalité, design och leveranssäkerhet Sveriges bästa pris, inkl frakt Secto 4200 björk 60 cm hög, fri frakt
Beställ från hela Secto Designs s sortimen från oss ring för priser . Om företaget SkönareHem är en butik på 1 000 kvm fylld med möbler, mattor, belysning. En butik med personlig service. Stort eller litet hem, hos oss finner ni det mesta inom inredning. Välkommen att besöka vår butik som ligger längs med E20 i Alingsås.
Jättefin, stilren och populär lampa Secto 4200 pendel i svart. Ger ett fantastiskt ljusspel. Lamporna från Secto Design, där Secto och Octo är de mest kända, är hantverksmässigt tillverkade av björkplywood som böjs till och limmas på ringar. Lampornas luftiga och stilrena utseende har gjort dem till favoriter hos många! Diameter: 30 cm Höjd: 60 cm Lampan är i nyskick! Nypris: 4000:-. NU: 2900:- Först till kvarn! Ring: 0705-243094.
Secto Design Oy är ett finskt företag som specialiserat sig på trä-design lampor. Secto Designs lampskärmar är handgjorda från finsk björk av mycket skickliga hantverkare. Designen av inredningsarkitekt Seppo Koho har en tydlig och enkel skandinavisk känsla. Träet ger en mjuk ljushet för atmosfären. Har inga skavanker eller liknande, mejla gärna om jag inte svara i telefon pga knepiga arbetstider. Ny Pris 4200kr
Hej, har en Secto 4201 i mycket fint skick som nu skall säljas. Efter en del oseriösa köpare väljer jag nu att sänka priset lite och se om det finns några seriösa köpare därute. http://www.lampan.se/sv/articles/1.66.1389/secto-design-secto-4201-svart-45cm-60w Lampan sprider ett mycket mysigt ljus och är riktigt snygg på rätt ställe. Billigaste pris på prisjakt är 3895:- för omgående leverans. Jag sänker nu priset på denna till 1999 kr, passa på! Finns att hämta i Göteborg.