Allt till salu inom "hundvalpar till salu blocket"

Sortering:
Hundvalp
Kiruna
Idag

Hundvalp Visa liknande

6 000 kr
Blocket.se
Hundvalpar
Falköping
2 dagar

Hundvalpar Visa liknande

13 000 kr
Blocket.se
hundvalp
Skinnskatteberg
3 dagar

hundvalp Visa liknande

13 000 kr
Blocket.se
hundvalp
Skinnskatteberg
3 dagar

hundvalp Visa liknande

12 000 kr
Blocket.se
hundvalp
Färgelanda
5 dagar

hundvalp Visa liknande

6 500 kr
Blocket.se
hundvalp hane
Skinnskatteberg
5 dagar

hundvalp hane Visa liknande

13 000 kr
Blocket.se
hundvalpar
Skinnskatteberg
4 dagar

hundvalpar Visa liknande

12 000 kr
Blocket.se
hundvalp
Stenungsund
5 dagar

hundvalp Visa liknande

2 000 kr
Blocket.se
Hundvalp Folieballong
Butik

Hundvalp Folieballong

89 kr
NYTT Partyhallen
Hundvalp Pinata
Butik

Hundvalp Pinata

249 kr
NYTT Partykungen
Visar sida 1 av 21

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Järfälla

Värdens snällaste chihuahua

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Nu så är det dags att sälja vår kära hundvalp. Han heter Persical. Han är full med energi och älskar att vara med folk. Han är en jättesöt hund som tycker om att gosa. Han kan vara bland andra hundar, katter och barn utan problem. Persical är född 30-12-2010. Han kommer att bli långhårig och troligtvis väga runt 2kg. Valpen är avmaskad, vaccinerad,chipmärkt och veterinärsbesiktad. Persical mamma är en Chihuahua och pappan är en yockshiterrier. Köparen måste ha tid att vara med hunden och inte låta honom vara ensam hemma. Du måste också vara icke-rökare. Vi vill gärna ha seriösa köpare. Inget prut. Om du är intresserad så kan du ringa eller maila oss
8 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Hässleholm

Hundvalp

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 19 dagar
Hej! Måste tyvärr göra mig av med min underbara valp som heter Zippe och är 5 månader gammal. Hon är stark och målinriktad och har ett otroligt bra psyke! Hon är lättlärd och har lätt för att lära nya kommandon då hon kan endel kommandon och lydnad. Hon fungerar även bra med andra hundar och barn då hon lever i en familj för tillfällät. Priset är inte det vesäntliga; utan miljön och familj prioriteras mer än pengar! Rätt familj och köpare så kan pris diskuteras!
3 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Ystad

Hund till agillity/ lydnad

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Hej! Vi är en familj som söker en trevlig och snäll hund. Har även tänkt träna agillity och lydnad. Vi bor i hus med STOR tomt på landet. Hunden ska vara barnvan och snäll vid barn då vi har ett barn. Ska kunna vara ensam hemma om man ska iväg eller liknande. Garanterat gott hem med promenader, träning och familjeliv kan erbjudas. Maila mig vid intresse Tack på förhand Hundvalpar måste vid försäljning vara äldre än 8 veckor och kosta minst 500 kr. Alla hundar måste ha registreringsnummer från Jordbruksverket. Om hunden inte hunnit registreras, måste hundens mammas nummer kunna delges vid begäran. Löpande kontroller utförs.
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Älvsjö

Mysig hundvalp

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Det är med sorg i hjärtat vi säljer vår fina mysiga Loke. Pga av tidsbrist så söker vi ett nytt hem till en blandis med mycket energi. Loke är nu 9 månader och är så klart helt rumsren och kan vissa komandon. Han behöver en fast hand och mycket lek och bus. Han är van vid både småbarn och katter. Han skulle trivas på landet eller hos någon som kan ha med honom på jobbet. Han har ett starkt psyke och kommer bli en tuff och bra hund. Matskålar och koppel följer med. Han är vaccinerad och chippad samt försäkrad i Agria. Låter detta intressant så hör gärna av er. Priset kan diskuteras - endast seriösa köpare tack!
2 000 kr
Blocket.se

Söker Sheltivalp

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hejsan jag är en tjej på 18 år som söker en hundvalp. En shetland sheepdog. har en aktivt vardag som hunden kan vara med i. kommer att träna(tävla) agility och eventuelt börja träna lite spår.(men de är när den blir äldre.) spelar ingen roll om det är hona eller hane. om någon skulle tänka sig att ha en hundvalp så hör av er på telefon eller mail. prisen får inte vara allt för dyr. Mvh Kristine
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj