Quantcast
Till salu inom: ”

sennheiser hd800 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Hej har bestämt mig för att sälja min älsklingar då jag numera inte använder min stationära setup och tänker införskaffa en portabel setup. Dessa är 4-5 mån gamla och fungerar extremt bra men det har lossnat färg på vissa ställen på kåporna. Funktionellt sett så är dom som nya. Kvitto med garanti och även original kartong finnes. 7500:- Lägg till 100kr för frakt inom Sverige
I väldigt bra skick. Endast använda i ca 20-25tim, så dessa är inte ens inspelade. Väl omhändertagna, inte en enda repa. Köptes 2012-10-09 hos reference audio. (ca 18månader kvar på garantin). Kvitto, låda, manual och förvaringslåda medföljer. Anledningen att lurarna är till salu är att jag föredrar mer "varmare" hörlurar samt att de har bara legat i lådan utan användning i flera månader. Ej intresserad utav byten. ring/maila eller sms:a om du är intresserad. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Musical Fidelity M1 HPA klass A hörlursförstärkare I gott skick. Driver hörlurar som Sennheiser HD650, HD800, Beyerdynamic T1, AKG K701, Audeze LCD2 med bra resultat. Mer info http://www.referenceaudio.se/horlurar/horlursforstarkare/musical-fidelity-m1-hpa/ Garanti kvar till 2014-10-03. Inhandlad hos referenceaudio 2012-10-03. Kvitto kvar, låda kvar, manual kvar. Nypris för M1 HPA: 5990kr Mitt pris: 3500kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Ett par Sennheiser HD 800 säljes. Inköpta nya av mig i juni 2012 och använda max 50 timmar. Originalkartong och individuellt uppmätt frekvensgång från tillverkaren. Mycket bra skick. Kabeln är av balanserad typ med en styck 3-polig Neutrik XLR per kanal. Kopplas med fördel direkt till försteg eller CD spelare. Denna kabellösning ger bättre separation mellan vänster/höger kanal jämfört med original 6,3 mm telepropp. Skickas helst inte
Hej! Jag säljer mina högtalare till förmån för nya intressen. Kan även tänka mig att byta mot hörlurar / hörlursförstärkare i den högre prisklassen. Med eller utan pengar i mellanskillnad. Intressanta hörlurar är Sennheiser HD650, HD600, HD800 (så får du en slant av mig), AKG-701, BeyerDynamic, Denon AH-D5000 / D7000. Osv, vet ni vad det är så vet ni i vilken klass jag letar. Högtalarna är AudioPro's vid tiden topptestade super audio högtalare SA-4. Till det har jag centern SA-3 (som var svår att få tag i, köpte denna i Norge i slutändan för att kunna klangmatcha med frontarna) Både centern och fronthögtalarna är i väldigt bra skick, förutom höger fram. Den har fått sig en skada i hörnet. Prisidé: Högtalarna SA-4: 500 kr för paret Centerhögtalaren SA-3: 700 kr Paketpris för båda: 1000 kr http://audiopro.tw/media.php?id_file=734 Jag är enda ägaren av dem och har haft dem i lägenhet hela tiden, så de är lugnt spelade. Till detta har jag en subbas; Heco Krypton Sub 25A. Även denna topptestad på sin tid. Den har en aktiv 10" bas samt en passiv 10" i botten. Enligt förståsigpåarna så motsvarar detta en 15" bas fast med snabbheten av en 10". Vad jag vet är att den absolut ger tillräckligt mycket umpfh för syftet! Subben är i absolut nyskick, dessutom medföljer originalemballage. Prisidé: 2000 kr Det är rimliga priser med tanke på ålder och skick. Lägre vid paketköp och snabb affär!

... eller prova att söka på sennheiser hd650