Quantcast
Till salu inom: ”

sennheiser hd650 säljes

Sennheiser HD650

Stockholm
Headphone

Jönköping

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Sennheiser HD650 säljes. Köpta på DustinHome för ca 3,600:- Kononbra hörlurar för HiFi-människan! Hörlurarna fungerar lika bra idag som den dagen jag köpte dom.. dessvärre används dom till min tradiga laptop och är i behov av pengar så därav säljes dom nu till nån lycklig människa! Allt man fick vid ordinarie köpet finns kvar och är i toppskick! dessvärre hittar jag inte kvittot från Dustin. Hörlurarna finns att hämta i Hässleholm ev. kan dom skickas vid förskottsbetalningen. Mvh Joakim Svensson
Säljer mina Sennheiser HD650 med Zu Mobius-kabel för 2250kr + frakt. Hörlurarna inköptes 2004 och har inte använts mer än 25-50 timmar. Ligger i sin originalförpackning och är i absolut toppskick. Hörlurarna finns i Ulricehamn och kan givetvis hämtas där om så önskar. Skickar med Posten eller Schenker, det är valfritt. Köparen betalar frakten. PM, maila eller ring för frågor! Mail: michael.claesson@gmail.com Tel: 070 - 306 82 26 Tack för att ni kikade!
Hej! Jag säljer nu mina Sennheiser HD650 eftersom de inte blir använda då jag kort efter mitt inhandlande av dessa hörlurar köpte ett par studiomonitorer. På grund av detta så har hörlurarna knappt blivit använda alls och har då inga märkbara repor, flisor eller andra skador. Alla originalkartonger, lådor och annan utrustning inklusive kvittot finns kvar och följer med hörlurarna. Hörlurarna inhandlades på Webbhallen 2011-12-11 för 3290 kr. Vid intresse, skriv bud eller frågor i kommentarsfältet eller i ett privat meddelande. Buden börjar på 1990SEK.
Hej! Säljer av lite saker. *Sennheiser HD650 Nypris (3095kr) Mitt pris 2300kr *Audiobox USB Ljudkort. Ett mycket bra ljudkort med högkvalite. 2 kanaler med tele/xlr (nypris 1600kr) Mitt pris 1100kr *SE electronics X1 Studio-mikrofon (nypris 999kr) Mitt pris 700kr Inget är prutbart, det är redan kanonpriser och skicket är extremt bra på allt, lite slitage på lurarnas kuddar men det är ju en förbrukningsvara. lurarna i sig är byggd som en stridsvagn(kevlar). Jag svarar på Mejl, sms och telefon så fort jag kan. Vid köp av allt, paketpris. Tack för att du läste.
Hej! vill se intresset på min hörlursutrustning. HeadRoom Home Balanced Headphone Amp med home DAC. Är i bra skick. Man kan köra både balanserat och oblanserat. Balanserade utgångar på framsidan för hörlurar och vanliga 3.5 plugg. http://www.headphone.com/pdfs/BalancedHomeAmpManual.pdf Nypris när den släppes 15000+ Hade tänkte mig 4300:- Sennheiser HD650 Lite färgsläpp uppe vid huvudkuddarna. Hemma gjord kabel till balanserat, en orginal hörlurskabel med neutrik XLR kontakter. 1700:-

... eller prova att söka på sennheiser hd800