Quantcast
Till salu inom: ”

servettringar silver säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Jag sitter på ett lager av helt nya inredningsartiklar från känt inredningsmärke. Ljusstakar, servettringar, lyktor, kökshanddukar. Priser från 40:- Höga ljusstakar: 179:-/Par (Endast de i trä kvar!) Alla ljuslyktor 40:-/st (Svarta fyrkantiga i två olika strl kvar!) Kökshanddukar med broderi/tryck och öljett: 40:-/st (Alla sålda!) Trädgårdsbollar: 50:-/båda (Sålda!) Stora golvlyktor 100:-/st (Alla utom den rutiga linnelyktan kvar!) Golvlykta i form av svart järnhus finns, men ej på bild! Servettringar med text: 50 :-/4 st Kronfat: 50:- (Såld!) Kandelaber i silver: 100:- (Såld!) Kuddfodral i naturfärger (ej på bild) Finns på Körfältet. Endast MAIL!
Handgjorda, vackra servettringar säljes. Tema vinter i färgerna silver och cerise, med en st snöflinga på varje. De gjorde succé på vårt vinterbröllop och behöver nu nya gäster att glädja! (se bilder!) Finns 60 st. 10 kr/st, eller alla 60 för 500 kr. (Priset kan diskuteras, jag är inte omöjlig!) Kan hämtas i Höganäs eller skickas, köparen betalar då portot. Mvh Thea Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Servettringar i silver.
Har några silversaker vi vill sälja av med. En kaffekanna med tillhörande sockerskål och gräddkanna. Ett uppläggningsfat med lock som man kan använda som två uppläggningsfat då handtaget går att ta bort. 2 små silver ljusstakar. En äggkopp med Musse Pigg på,samt en servettring med Musse på också. Med putsning så blir dom riktigt fina. Ge ett bud . Endast mailkontakt på detta.