Quantcast
Till salu inom: ”

shirehästar till salu säljes

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hos oss på Fattiggården finns något för hela familjen! Du kan välja mellan att rida tur på någon av våra Shire hästar, bada, basta, paddla, fiska eller bara njuta av lugnet på landet. På gården finns ett 20-tal Shirehästar, hundar, katter, höns och kaniner. Både djur och sjö finns runt "husknuten". Prisexempel: två timmars tur på Shirehäst kostar 520 kronor inklusive fika. en veckas boende kostar 6200 kronor (ryms fyra vuxna och fyra barn). Den som bor hos oss nyttjar, utan extra kostnad, strand, eka, kanot och bastu. Välkommen med din förfrågan!
2 shirevalacker födda 2004. Xerxes, svart, vita tecken, e:Tan-y-Ffordd Caradog. mankh ca 175 cm. Smidig med mkt bra rörelser. Snygg häst med otrolig utstrålning. Pris 28 000kr + moms. Obelix, blåskimmel med vita ben och lykta. e: Trelow Commodore. mankh ca 180cm. Grov häst med mkt massa. Pris 30 000kr (ej momsad) Båda är mkt hanterade men ej inridna/inkörda. Båda vill nu komma igång och arbeta. Nås enklast på telefon kvällstid.
hejsan mitt namn är julia och jag är 21 år gammal. Jag har ridit i över 12 år. I 10 år har jag varit fodervärd på en shirehäst men han ska tråkigt nog tas bort efter sommaren. Jag letar nu efter en häst att rida några dagar i veckan runt kristianstad trackten. Ju större hästen är desto bättre. är mest bara intresserad av skogsridning då de är det jag sysslat med dom senaste 10 åren. Har både körkort och bil så bara hör av er :) mvh Julia
Världens mysigaste valack söker nytt hem hos vuxen hästvan person. Jättefin att hantera och rida ( mest skogsriden ) Trafiksäker och van vid hundar. Funkar jättebra med andra hästar, stora som små. Tyvärr har han problem med hovsprickor och klåda på benen så han kräver lite extra omvårdnad. Hästen är även triangelmärkt sen några år tillbaka. Trots detta är han en helt underbar häst som är värd det extra arbetet. Är du intresserad och vill veta mer, ring. ( svarar inte på mejl )
Hej där! Letar en hästintresserad tjej som har massa vilja, skinn på näsan o inte är rädd för utmaningar! Jag har ett antal shirehästar i varierande ålder både en snäll gammal tant men också unghäst o bestämda sto som kräver en fast o orädd hand! Dom är gudasnälla men eftersom dom är av en sån stor storlek kräver dom nån med go i! Ja e själv o grejar med dom var dag men i vissa fall behöver man va två, både vid körning och inridning. Känner du att de är nått du skulle kunna tänka dej? Bara hör av dej! Kolla gärna på Facebook på stallrexius