Quantcast
Till salu inom

"ny hästens hängmatta säljes"

Butik Stockholm
2 dagar

Ha ett ponnykalas hemma hos...

800 kr
ABC-Annons.se
Klippan
2 dagar

Antika jordbruks redskap pl...

395 kr
ABC-Annons.se
Klippan
2 dagar

Såmaskin häst,såmaskin anti...

1 kr
ABC-Annons.se
Falkenberg
Idag

SCHLEICH

500 kr
Citiboard
Malmö
Idag

Häst informations bok!

150 kr
Citiboard
Stenungsund
2 dagar

Svart skäck svartskäck hing...

5 000 kr
ABC-Annons.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Sovrum  ·  Gävleborgs län

Josef Frank säng REA - NYTT PRIS

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
NU FÖR 500:- FÖR ALLT. OBS Hämtas på plats! Josef Frank sänggavlar säljes med Hästens resårmadrass och Hästens tagelmadrass. NU SKA DEN BORT! REAS FÖR 500:- för gavlar och resårbotten + madrass Bredden är 100 cm Ålder på detta är minst 23 år (arvegods) och har använts mycket sparsamt sen det kom i min ägo, den står som en gästsäng. Den är helt OK i resårerna ingen hängmatta. Nu när vi skall renovera så finns det inte plats längre. Säljes helst komplett men det kan gå att få köpa gavlarna separat. Pris för komplett säng 3500:- Gavlar 2000:- Hämtas på plats i Gävle.
500 kr
Blocket.se

Hästens Hängmatta Ny Oanvänd

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Till salu lagom till semestern. Hästens hängmatta helt oanvänd. Den mäter 140cm x 200cm liggyta. Tillräckligt stor och stadig för två användare. Rejäla tampar och beslag. Tjockt vadderat bommulstyg. Som gjord för en god bok och ett halmstrå i munnen. Vad skall grannarna säga när dom ser att du har Hästens i trädgården.... Den säljs på kampanj i vissa butiker för nära 2000kr. Jag säljer denna för 1295kr, och den är som sagt inslagen, fabriks-ny! Först till kvarn får först mala, lycka till. Ps, Bilden är hämtad. Ds
1 295 kr
Blocket.se
Fritidshus  ·  Hedemora

Charmigt torp i en genuin miljö

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi hyr nu ut vårt älskade Ekevallen sommaren 2011 pg.a. hög arbetsbelastning. Ekevallen är ett torp från 1600-talet och ligger i en liten klungby intill Dalälven med ångbåtar och hästar inpå knuten. Traditionellt rött trähus med vita knutar i grön grönska med mycket vatten kring. 20 mil norr om Stockholm. Boningshuset är på 68 km2 med sovloft. Nyrenoverat storkök på 25km2 med sittplats för minst 10 personer. Två sovrum varav det ena har en 120 cm säng det andra en enkel säng , 90cm. Sovloftet har tre stycken kraftiga nya madrasser. (2 x 90cm, 1 x 120 cm)Kuddar och täcken finns. I Storköket finns en utdragsoffa som dagbädd alt. sovbädd. (Obs, 172 cm lång). Det finns rinnande vatten inne samt stor spis med ugn. Kylskåp/frys samt vedspis. I kammaren finns det soffa , fåtöljer samt bord med TV och kamin. Även bord med fyra stolar samt utgång till altan.Utediskbänk vid den ogenerade baksidan samt utedusch) Många sittplatser i trädgården med utemöbler. Egen bäck med romantisk bro. Hängmatta, studsmatta samt fyra cyklar. Gummibåt med motor uthyres mot extra kostnad. Ni har 15 hektar mark , gräsmatta, ängar, skog och vattenlinje för er själva samt egen badplats med liten bryggavsats. Till fastigheten finns det en lada med verkstad samt utedass. Dusch sker utomhus alt.älven. 10 meter från Dalälven , tio minuter med bil till Hedemora centrum ( mataffärer, apotek, systembolag, bank, bensinstation etc.) och 8 minuter till Dala-Husby med äventyrsgolf och lanthandel. Fiske i Dalälven nedanför huset samt vid Brovall och dess åutmynning från Klosters bruk. Vackra Husbyringen är nära samt Klosters bruk, Stjernsunds bruk etc. Deposition 1000:- i förskott som fås tillbaka efter uthyrning. Är även bokningsavgift. Önskar Ni hyra Ekevallen en längre period ( vilket vi gärna ser) så tar vi 4000:- i veckan. Stugan ska vara fullbetald 10 dagar innan nyckelutlämning. Nyckel hämtas i Gamla stan där den också återlämnas. Fler bilder sänds vid intresse!
0 kr
Blocket.se
Hus och Trädgård  ·  Linköping

Hästens hängmatta (ny)

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Idag
Blå-vit rutig, oanvänd
300 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Helsingborg

Helt ny Hästens hängmatta

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Helt ny Hästens hängmatta, inte ens uppackad! Så hår bra även för att inreda sitt hem eller ge bort en annorlunda och skön present! Storlek: 210x140cm Nypris: 1 895:- Säljes nu för 1700:- Vid snabb affär kan jag tänka mig att gå ned något! Det är en begränsad upplaga. Vid intresse kan personlig bild skickas men hängmattan är inplastad.
1 700 kr
Blocket.se