Quantcast
Till salu inom: ”

sideboard valnöt säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

KEF R3

Skåne län

Tidigare annonser till salu

Wilson mediabänk och sideboard från Bitc. Fina möbler i Vitt och valnöt. Mediabänken har en lucka som fälls upp i mitten, skjuts in och döljs under toppskivan. 2 st lådor med tryckfunktion. B: 180 cm, H: 39 cm, D: 45 cm Wilson sideboard har 3 stycken dörrar med tryckfunktion med 2 st hyllplan bakom varje dörr. Möblerna är i mycket bra skick. Sideboarden har dock ett litet märke på skivan men det syns knappt och är inget som stör. Pris Mediabänk + Sideboard: 5000 Nypris: 11000.
Vitlackerat TV-bänk/sidobord/förvaring med detaljer i valnöt säljes för 3000 kr pga flytt (Nypris 5395 kr) Märke: Kant Slope Sideboard, svenskdesignat av Peter Björck Inköpt på: Living, kvitto finns. Längd: 180 cm Djup: 40 cm Höjd: 50/60 cm (ställbara ben) http://www.kant.se/produkter/mediaforvaring/slope-sideboard/ Pga resor och jobb har vår blocket försäljning hamnat utanför prio listan. Ni som tidigare visat intresse för TV-bänken, hör av er igen! Men tänk på att det är först till kvarn som gäller.
En välvårdad TV-stereomöbel/sideboard i bra kvalité är till salu! Möbeln är inköpt på EM-möbler i Olofström för ca. 3 år sedan. Då kostade den ca. 2500:- Själva stommen är i svart och fronterna/dörrarna i färgen "valnöt". Möbeln har en "lucka" och en låda. Bakom luckan finns två fack med ett respektive glashyllplan (går att ta bort om man vill). I lådan finns tre dvd/cd-fack. På baksidan finns utdragshål för kablar. Mått: L183 D51 H27 PRIS: 900:- eller kom med bud
Sideboard med 3 lådor och 3 skåp. I varje skåp finns 1 hylla som är justerbar. Skåpet är tillverkat i massivt trä, men klätt med valnötsfaner. Självklart har vi oljat in det med jämna mellanrum, men det är lite ljusnat i förhållande till helt ny valnöt. Skåpet är inköpt på Annorlunda Möbler i Kållered. Höjd: 85 cm Längd: 181 cm Djup: 41 cm
Helt unik sidebord i massiv valnöt säljes. Bänken är tillverkad av möbelsnickare och finns endast i ett exemplar. Observera att möbeln är helt ny och aldrig använd. Måtten är: Höjd: 580 mm Bredd: 1795 mm Djup: 295 mm Benhöjd: 65 mm Ytbehandling: Olja Normalpriset för den här möbeln är 9000 kr men säljes nu för 5000 kr. Om du bor i Storstockholm ingår fri leverans. Hör av dig vid intresse till Johan Eriksson på telefon eller e-post.