Quantcast
Till salu inom: ”

silver fox båt säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Fox är en garanterat god kamrat i alla väder och för alla ändamål. Stabiliteten är bättre än någonsin och sjöegenskaperna är mycket goda och fulländas av NFB-styrningen (NoFeedBack) som gör att båten håller kursen även om du släpper ratten. Silver Fox har dubbla vindruteförsedda pulpeter bakom vilka förare och en passagerare sitter väl skyddade. Som standardutrustning ingår sprayhood och dynsats till aktertoften. Kontakta oss för bästa paket pris . Vi kan leverar din Silver med fökjande motorer Honda, Mercury, Evinrude Eller Tohatsu. Vi har någon båt kvar av äldre årsmodell som vi kan göra ett bra pris på.
Båt: Silver Fox, 4,70 m, i fint skick (årsmodell 2000). Det finns fyra spöhållare på båten, samt ett fungerande men något "färgdefekt" ekolod på båten som medföljer. Motor: Mercury 60 hk, 2 takt (1996). Fint skick. Bränslesnål trots att det är en tvåtaktare. Släp: 80-båttrailer som för tillfället är obesktigat och därför får köras som 30-trailer, men det är enkelt åtgärdat genom en besktning. Finns för provkörning i båthamn i Täby från nästa vecka. Båten har används ganska lite de senaste åren, och när den använts mest för kortare turer i Stora Värtan och ut till Vaxholm. Kontakta via mail/svar i annonsen, så hör jag av mig via telefon eller mail kvällstid.
Fox är en garanterat god kamrat i alla väder och för alla ändamål. Stabiliteten är bättre än någonsin och sjöegenskaperna är mycket goda och fulländas av NFB-styrningen (NoFeedBack) som gör att båten håller kursen även om du släpper ratten. Silver Fox har dubbla vindruteförsedda pulpeter bakom vilka förare och en passagerare sitter väl skyddade. Som standardutrustning ingår sprayhood och dynsats till aktertoften. Årsmodell: 2011 Märke: Silver Modell: FOX 485DC Material: Aluminium Motor: mercury Motortyp: Utan motor Motorstorlek: 50 hk vill du veta mer om båten ring örebro på 019-278000 eller maila till mikael@marinfritid.com
Silver fox med honda 50 hk samt EU trailer. Alla är tillverkade 2007 Båten har använts privat och inte gått så många timmar varje sommar. Motorn är servad på verkstad varje höst. Nytt batteri och huvudströmbrytare. Spöhållare. Extremt pålitlig 50 hk fyrtakts motor, drar lite. Båten gör drygt 30 knop. Går mycket bra i sjön. Dubbla bensintankar, lanternor och ryggdyna bak. Trailern lätt att använda, riktar båten rätt när man drar upp den. Får köras i 80 kmh. Båtplats på långholmen.
Fox BR är en båtmodell planerad speciellt för familje- och nöjesanvändande vilket märks i dess omfattande komforthöjande utrustningsnivå. Till BR-modellens standard hör bl.a. ett dragkedjeförsett vindskydd mellan pulpeterna, snurrbara komfortstolar för förare och en passagerare samt dynsats till akterbänken. Det finns rikligt med förvaringsutrymmen där alla passagerares tillhörigheter förblir torra under åkturen oberoende av väder och vind. Sittbrunnen bakom pulpeterna är rymligare än i DC-modellen vilket även det ger båten karaktären av nöjesbåt för familjen. Fox BR är ett förträffligt val för stora insjövatten, dagsutflykter och även för havskustens skärgårdsvatten. Alla Fox-modeller kan transporteras på en obromsad EU-båttrailer med max totalvikt på 750 kg.